ΚουARTέτο | ‘‘εν τη ρύμη των ήχων’’

afisa«Μια αλληλουχία γεγονότων και τα πρόσωπα που κάποτε μας πρόσφεραν απλόχερα τους ιδιωτικούς τους χώρους, έφεραν στο φως αυτό το κουαρτέτο.Ακριβές στιγμές άπειρης πυκνότητας  όπως η αγάπη, ο έρωτας, ο θάνατος, το μυστήριο, σφραγισμένες με την τέχνη μεγάλων συνθετών, είναι το μετά μουσικής αφήγημά του και στόχος του δεν είναι να περιγράφει τις εικόνες που περιέχει, αλλά αφηγούμενο το μύθο να γεννιούνται  οι  εικόνες   εν τη ρύμη των ήχων. Όσο για το «ART»  στο λογότυπό του, αφορά στη δυνατότητα των βιωμένων αισθημάτων να ανοίγονται στον ορίζοντα της τέχνης όταν  εκλείπει το μηδέν και τίποτα πια φτηνό και ευτελές δεν μπορεί  να τ’ αγγίξει, έτσι που ακόμα κι ένα δάκρυ να  γίνεται λίγο νερό στη σκόνη των καιρών»
Το ΚουARTέτο αποτελούν οι: Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν), Βασιλική Μαζαράκη (βιολί), Κώστας Παπακωστόπουλος (κιθάρα), Θανάσης Σοφράς (κόντρα μπάσο). Επιμέλεια προγράμματος – ενορχήστρωση: Βασίλης Δρογκάρης..
Ένα μουσικό πρόγραμμα με συνθέσεις των Astor Piazzolla, Richard Galliano, Nicola Piovani, Loui Bacallov, Mάνου Χατζιδάκι,  Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου κ.ά.
Είσοδος: 8€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 5€.
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα
Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:
Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr

You may also like...