ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

apokries_posterΗ Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς μας καλεί όλους να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του τελευταίου τριημέρου της Αποκριάς και στις παρελάσεις που διοργανώνει βραδινές και μεσημεριανές στο Αργοστόλι και το Ληξούρι.
Μασκαρευτείτε και βγείτε στους δρόμους με κέφι και ζωντάνια να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αποκριά!!!
Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ στις 8.30μμ! Ο βασιλιάς Καρνάβαλος, μας φανερώνει το φετινό του πρόσωπο στην βραδινή του έξοδο με την συνοδεία της Φιλαρμονικής της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας», μαζορετών από τις σχολές χορού Art & style dance studio, πολιτιστικό σωματείο ΙΟΝΙΟΣ & Α.Γ.Σ Επτανήσων, αρμάτων και μασκαράτων. Κοντά μας θα είναι το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου και η Σχολή Χορού AJ Dance. Τέλος οι Ακροβάτες του Δρόμου με επίδειξη Break Dance, Beat Box και ποδηλατικά κόλπα. Μία Μεγάλη και Εντυπωσιακή Βραδινή Παρέλαση που θα ολοκληρωθεί με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά!!!
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015
στις 3.30μμ. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ!
Κεντρική Παρέλαση Καρναβαλιού στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση που θα ανοίξουν οι μαζορέτες από τις σχολές χορού Art & style dance studio, πολιτιστικό σωματείο ΙΟΝΙΟΣ & Α.Γ.Σ Επτανήσων, μαζί με τη Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας θα σκορπίσουν χρώματα, μουσική, κέφι και κάθε τρέλα στην καρδιά της πόλης του Αργοστολιού καλωσορίζοντας άρματα και μασκαράτες, μικρούς & μεγάλους καρναβαλιστές από όλες τις δημοτικές ενότητες που θα μας οδηγήσουν στο αποκορύφωμα της φετινής Αποκριάς.

You may also like...