ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΟΥ

45890Ένα ξεχωριστό Σαββατόβραδο απόλαυσαν εκατοντάδες Παριανοί και επισκέπτες του νησιού που παραβρέθηκαν στην αναβίωση της πεζότρατας στην παραλία της Ζωοδόχου Πηγής. Άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πάρου, η Δημοτική Κοινότητα Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. αγκαλιάστηκε θερμά από τους παραβρισκόμενους.
Την ώρα του ηλιοβασιλέματος αφού καλάραμε και γεμίσαμε το δίχτυ μας με ζωντανό ψαράκι, μπήκαν μπροστά τα τηγάνια και η μουσική. Η βραδιά απέκτησε άρωμα θαλασσινών, το φρεσκοτηγανισμένο ψάρι και το ντόπιο κρασί μοιράστηκαν στον κόσμο και το κέφι άναψε γρήγορα. Η προγραμματισμένη για τη βραδιά συναυλία μετατράπηκε σε ένα αυθόρμητο γλέντι που συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες που με τους ήχους του λαούτου και του βιολιού γλέντησαν μέχρι αργά.
Ευχαριστούμε από καρδιάς το Λιμεναρχείο Πάρου, το Σωματείο Επαγγελματιών Αλιέων Πάρου, το Σύλλογο Φίλων Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας και το Σύλλογο Γυναικών Πάρου «Αρηίς» και όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Βασίλη Δαφερέρα, Γιώργο Μαύρη, Στέλιο Μαλατέστα και την παρέα τους που μας προμήθευαν συνέχεια ζεστό καλοτηγανισμένο ψαράκι.
Παράλληλα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την υποστήριξη τους που μας προσέφεραν απλόχερα ότι τους ζητήθηκε:
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Γ. ΜΠΑΡΜΑΡΗ – ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ – ΧΑΡΤΙΚΑ
ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ – ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ – ΧΑΡΤΙΚΑ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ Α.Ε. – ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΩΡΑΙΤΗ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΙΡΜΠΑΣ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΡΑΧΝΑΣ – ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΠΑΝΟΥ – ΧΡΩΜΑΤΑ – ΣΙΔΗΡΙΚΑ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΦΝΑΙΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ «PAROS ICE»
Η προσφορά σας αυτή ιδιαίτερα στις δύσκολες σημερινές οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και κατά συνέπεια και το νησί μας, αποδεικνύει την ευαισθησία με την οποία προσεγγίζετε τις δράσεις μας που αποσκοπούν στο κοινό όφελος και ταυτόχρονα μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε ακόμη εντονότερα την προσπάθεια για την πολιτισμική αναβάθμιση και προβολή της πλούσιας κληρονομιάς του τόπου μας.
Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα σας έχουμε αρωγούς και πάντα δίπλα μας γιατί μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

You may also like...