ΚΜΣΤ-ART ATHINA-ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

4Η ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ‘ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ-MAKE IT NEW’ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ
Talks @ Art-Athina 2014 Σάββατο 17 Μαΐου, 18:30-19:00 Κλειστό Π. Φαλήρουγήπεδο TaeKwonDo
Με αφορµή την έκδοση του δεύτερου τόµου της 4η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, η Διευθύντριά της και Πρόεδρος του ΚΜΣΤ κ. Κατερίνα Κοσκινά, θα παρουσιάσει τη διεθνή διοργάνωση και τις εκδόσεις της, στην ART-ATHINA 2014, το Σάββατο 17 Μαΐου, 18:30-19:00 (Κλειστό Π. Φαλήρου-γήπεδο TaeKwonDo). Μέσα από οπτικοακουστικό υλικό που θα προβληθεί για πρώτη φορά, τις σελίδες των εκδόσεων και ειδικά αυτού του δεύτερου τόµου που αποτελεί καταγραφή­documentation της διοργάνωσης, η 4η Μπιενάλε Θεσσαλονίκης ζωντανεύει ξανά!
Η 4η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, υπό τον γενικό τίτλο «Παλιές Διασταυρώσεις-Make it New», πραγµατοποιήθηκε στη Θεσσαλονικη από τις 18 Σεπτεµβρίου 2013 έως την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014. Μετά από 4 και πλέον µήνες λειτουργίας, µε πάνω από 63.000 επισκέπτες, κάλυψη από διεθνή ΜΜΕ, πλήθος εκθέσεων, εικαστικών δράσεων, performances, συµπόσιο, παρεµβάσεις σε δηµόσια κτίρια, εργαστήριο νέων καλλιτεχνών, κινηµατογραφικές προβολές, εκπαιδευτικά προγράµµατα και ξεναγήσεις, όλα µε δωρεάν συµµετοχή για το κοινό, η διοργάνωση έδωσε ήδη το ραντεβού για το 2015!
Η 19η Art-Athina – Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης δίνει δυναµικά το παρόν από τις 15 ως τις 18 Μαΐου στο Κλειστό Π. Φαλήρου (Γήπεδο TaeKwonDo). Το ουσιαστικό στίγµα της Art-Athina δίνουν όπως πάντα ελληνικές καθώς και ξένες αίθουσες τέχνης, οι οποίες προβάλουν στο φιλότεχνο κοινό µία σύνοψη των καλλιτεχνικών τάσεων, σε συνδυασµό µε την τρέχουσα δυναµική στην αγορά της τέχνης. Επιπλέον, πολιτιστικοί φορείς όπως µουσεία, ιδρύµατα, καλλιτεχνικές εκδόσεις και media, θα συνεισφέρουν στη διαµόρφωση µίας ολοκληρωµένης εικόνας του εικαστικού τοπίου της εποχής.

You may also like...