ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

2014 Facebook eggrafes_Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για μαθητές δημοτικού από το Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι.Ρέντη
Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη θα υλοποιήσει και αυτή τη  χρονιά πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης, με τίτλο «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ – 2014», για παιδιά που φοιτούν στην πρώτη έως και έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε δυο περιόδους και θα φιλοξενήσει μέχρι 200 παιδιά σε κάθε περίοδο: Από 25/06 έως 11/07/2014 (Α΄Περίοδος ) και από 14/07 – έως 30/7/2014 (Β΄ Περίοδος) στο 6ο Γυμνάσιο Νίκαιας, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» και στο Δημοτικό Γυμναστήριο “Πλάτων”.
Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
«Αν και η εποχή είναι ιδιαίτερα δύσκολη  εξακολουθούμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε θέματα παιδιού και δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μια πραγματική υπερπροσπάθεια προκειμένου το πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη μου» να λειτουργήσει και φέτος όσο το δυνατό καλύτερα».Έχουμε αποδείξει αυτά τα χρόνια ότι βασική προτεραιότητα των δράσεών μας είναι τα παιδιά και οι ανάγκες τους. Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δήμου, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους παιδαγωγούς, μουσικούς, ζωγράφους, εικαστικούς και γυμναστές, σχεδίασε ένα πρόγραμμα ανάλογο με τις ηλικίες των παιδιών και τα ενδιαφέροντά τους μέσα από το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα, παίρνοντας ποικίλα ερεθίσματα, να εκφραστούν πολύπλευρα, με στόχο την άθληση, τη δημιουργική μάθηση, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία τους».
Οι αιτήσεις, μαζί με τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων, θα γίνονται δεκτές στο ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (παλαιό κτίριο Δημαρχείου Νίκαιας, Γρεβενών 5-7, 2ος όροφος. τηλ. επικοινωνίας: 210 42 78 134 – 210 4278135).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετατόπιση της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματος από 18/6 σε 25/6/2014 οφείλεται στην παράταση που δόθηκε φέτος για τη διεξαγωγή των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων των τάξεων του Γυμνασίου, οι οποίες λήγουν την Τρίτη 24/6/2014).

You may also like...