Καλοκαιρινό σεμινάριο Feldenkrais: Σταθερά πόδια,ελεύθερα χέρια

kalokairino_seminarioΣε αυτό το εντατικό καλοκαιρινό σεμινάριο Feldenkrais, θα δούμε πώς συντονίζονται τα χέρια και τα πόδια μέσω της σπονδυλικής στήλης και του θώρακα. Θα δούμε τις διαγώνιες και κάθετες σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ τους και πώς τελικά τα πόδια λειτουργούν ώς βάση στήριξης ώστε τα χέρια να είναι ελεύθερα για οποιαδήποτε δράση. Έτσι, πολλές καθημερινές κινήσεις θα γίνονται πλέον αβίαστα και διασκεδαστικά!
Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια μοναδική μέθοδος κίνησης με την οποία μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε πιο δημιουργικά κι έξυπνα το σώμα μας, να εκμεταλευόμαστε τις εγκεφαλικές και σωματικές μας δυνατότητες μέσα από το ήπιο και ήρεμο τρόπο διδασκαλίας της Ulrike Hasbach-Doussis, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στη διδασκαλία αυτής της μεθόδου.
Η Ulrike Hasbach-Doussis είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Μουσικής και Θεάτρου του Αμβούργου, πιστοποιημένη δασκάλα της Μεθόδου Feldenkrais (Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Feldenkrais Παρίσι, 1994) και διοργανώτρια της πρώτης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Feldenkrais στην Ελλάδα (2012-2015). Σήμερα διδάσκει τη μοναδική αυτή προσέγγιση ανθρώπινης ανάπτυξης, κίνησης και μάθησης με αμείωτο ενθουσιασμό στη Γερμανία, κι από το 2001 και στην Ελλάδα. Ζει κι εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας, όπου παραδίδει ατομικά και ομαδικά μαθήματα και σεμινάρια Feldenkrais, με έμφαση στην ενίσχυση της καλλιτεχνικής και προσωπικής ανάπτυξης των μαθητών της. Παραδίδει τακτικά σεμινάρια της μεθόδου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στην Ευρώπη.
Πότε: 6-17/7/2015
Ώρα: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 19.30-21.00
Πού: Κινητήρας studio
Κόστος: 90 € (10% έκπτωση στους κατόχους κάρτας ανεργίας)
Δηλώσεις συμμετοχής: 210-9248328 ή στο info@kinitiras.com
Κινητήρας Studio-Artistic Residency Centre
Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Τηλ: 2109248328
info@kinitiras.com
www.kinitirastudio.com
Facebook page: Kinitiras-Studio
Twitter: https://twitter.com/KINITIRAStudio

You may also like...