Καλοκαιρινή Εκστρατεία

dddec473Γίνε εξερευνητής του κόσμου!
Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολη
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης συμμετέχει και φέτος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία για την προώθηση της Ανάγνωσης και της  Δημιουργικότητας 2016,  της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ), με θέμα «Γίνε εξερευνητής του κόσμου»!  Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου  εδώ.Από τις 15 Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, η Βιβλιοθήκη της πόλης μας προσκαλεί όλα τα παιδιά που φιλοδοξούν  να γίνουν «εξερευνητές» αυτό το καλοκαίρι  να συμμετάσχουν σε πρωτότυπα εργαστήρια αφήγησης, φωτογραφίας, μουσικής, εικαστικών, κόμικς, ποίησης & φιλοσοφίας αλλά και σε βόλτες στην πόλη και στη φύση και  σε πολλά-πολλά παιχνίδια
Παιδιά από 5 ετών έως έφηβοι 15 ετών, θα μάθουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο πώς να παρατηρούν, ν’ αναλύουν, να συγκρίνουν, να απολαμβάνουν, να εξερευνούν και τελικά ν’ ανακαλύπτουν τον κόσμο, μέσα τους και γύρω τους!
Για δηλώσεις συμμετοχής & περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 210 9948344, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (Νικομάχου 18 , Κ. Ηλιούπολη, κτήριο ΟΤΕ), καθημερινά,από τις 6 Ιουνίου και ώρες:
Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή:       12.00 έως 19.00
Τρίτη & Πέμπτη:   10.00 έως 15.00
Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά η προεγγραφή στις εκδηλώσεις είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

You may also like...