Καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ

Δημιουργούμε το δικό μας καλοκαίρι, με εμπειρίες και αναμνήσεις που αφήνουν το αποτύπωμά τους στο αγαπημένο σημείο συνάντησης μικρών και μεγάλων. Τους θερινούς μήνες, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ξετυλίγει ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα εκδηλώσεων, εγκαινιάζοντας παράλληλα νέες συνεργασίες που επανασυστήνουν στο κοινό αγαπημένες δράσεις.

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώνεται σε έναν «κόσμο σε κίνηση» μέσα από την έκθεση εμβληματικών γλυπτών του διεθνώς καταξιωμένου εικαστικού Takis, το Ξέφωτο μετατρέπεται σε ένα μεγάλο γήπεδο ποδοσφαίρου για παιδιά, ενώ φέτος η μουσική ανεβαίνει στα Πανοραμικά Σκαλιά, μέσα από τις συναυλίες της σειράς Parklife. Το φετινό SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), εικαστικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, Park Your Cinema, θεματικές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι, διαλέξεις, αθλητικά προγράμματα, λέσχες ανάγνωσης και εργαστήρια συμπληρώνουν το πρόγραμμα εκδηλώσεων και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε, από κοντά.

Φέτος, γινόμαστε οι πρωταγωνιστές του δικού μας καλοκαιριού στο ΚΠΙΣΝ

Ανακαλύψτε το Καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ

Takis: Κόσμος σε Κίνηση | 23/06 – 07/11

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σε συνεργασία με το Ίδρυμα Takis – Κέντρο Ερευνών για την Τέχνη και τις Επιστήμες (Κ.Ε.Τ.Ε.) παρουσιάζει μια μεγάλης έκτασης έκθεση με εμβληματικά γλυπτά του διεθνώς καταξιωμένου εικαστικού Takis (Παναγιώτης Βασιλάκης, 1925-2019). Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά και σχολικά προγράμματα, καθώς και εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες.

Περισσότερες πληροφορίες

SNF Nostos 2021 | 25 – 29/08

Η μαγεία του SNF Nostos «από κοντά» επιστρέφει! Από τις 25 έως τις 29 Αυγούστου, στο SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), νιώθουμε και πάλι τη συγκίνηση των ζωντανών παραστάσεων, βγάζουμε τα αθλητικά μας παπούτσια από την ντουλάπα και τρέχουμε στον αγώνα δρόμου SNF Nostos Run, ακονίζουμε το μυαλό μας με εξαιρετικές συζητήσεις στο πλαίσιο του SNF Nostos Conference και των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ, και επιστρέφουμε όλοι μαζί στο «από κοντά» που τόσο μας έχει λείψει.

Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Parklife
Η μουσική επιστρέφει στα Πανοραμικά Σκαλιά

Φέτος το καλοκαίρι, η μουσική ανεβαίνει στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ. Με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, αλλά και την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, η σειρά συναυλιών Parklife υποδέχεται το κοινό του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στα Πανοραμικά Σκαλιά.

Περισσότερες πληροφορίες

Park your Cinema, Park your Cinema Kids & Park your Cinema Docs

Η σειρά υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, και συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Θεσσαλονίκης (ΦΚΘ) και το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας.

Περισσότερες πληροφορίες

Γιόν Φόσσε, Κάποιος θα έρθει | 24/09 – 12/10

Σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Γιάννη Χουβαρδά, ο οποίος θα παρουσιάσει στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ το θεατρικό έργο του πολυβραβευμένου Νορβηγού συγγραφέα Γιον Φόσσε, Κάποιος θα έρθει, από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 12 Οκτωβρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες

Αθήνα – Νέα Υόρκη σε εικαστικό διάλογο: Πρόσωπα του Ήρωα

Έργα φοιτητών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και του Parsons School of Design θα εκτεθούν τον Ιούλιο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Lincoln Center for the Performing Arts, σε μία έκθεση με τίτλο Πρόσωπα του Ήρωα που θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη.

Περισσότερες πληροφορίες

Athens Photo World: Έκθεση World Press Photo 2021 | 23/08 – 14/09

Το Athens Photo World παρουσιάζει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) την έκθεση World Press Photo 2021 με τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν στον διεθνή διαγωνισμό φωτορεπορτάζ και ντοκουμέντου. Η έκθεση θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Athens Photo World 2021 στο ισόγειο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Περισσότερες πληροφορίες

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021 | 16 – 22/09

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συμμετέχει με δράσεις για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Το θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για το 2021 σχετίζεται με τους φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους μετακίνησης, παραμένοντας υγιείς.

Περισσότερες πληροφορίες

Ανακαλύψτε το Καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ

Ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας σχετικά με την προστασία των επισκεπτών & εργαζομένων του ΚΠΙΣΝ εδώ

Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Παράλληλα με την πλειονότητα των εκδηλώσεών του που διοργανώνονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στις δωρεές του ΙΣΝ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει και ορισμένες εκδηλώσεις με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του και διασφαλίζοντας την οικονομική του βιωσιμότητα.

Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία, το νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων

You may also like...