Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του περιοδικού Παλινωδίαι

thpicΤο Ανεξάρτητο Περιοδικό Τέχνης & Γραμμάτων Palinodiae/Παλινωδίαι ιδρύθηκε στην Γαλλία το 2012 και από το 2013 λειτουργεί με πυρήνα την Αθήνα παράγοντας συν τοις άλλοις καλλιτεχνικό έργο, ανελλιπώς. .
Το καθιερωμένο ολοήμερο Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του περιοδικού Παλινωδίαι διοργανώνεται και φέτος αυτοοργανωμένα από το εγχείρημα της ομάδας του περιοδικού στο Μπραχάμι της Αθήνας, το Σάββατο 7 Μαΐου..
Τα δρώμενα στο σύνολο τους είναι μία κοινωνική απεύθυνση προς έναν εν γένει καλλιτεχνικό διαμορφωμένο πολυχώρο δράσης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας. Ένα κάλεσμα διεκδίκησης του δημόσιου χώρου και αναδιαμόρφωσης του κοινωνικού ιστού..
Με ελεύθερη πρόσβαση στον χώρο της πλατείας που θα στεγάσει το 3ο Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ Palinodiae 2016, θα εξελιχθεί ένα πρόγραμμα εκθειάζοντας τέχνες με: Εικαστικές Παρεμβάσεις και Παραστατικά Δρώμενα, Θέατρο Δρόμου και Performance, Κουκλοθέατρο, Διαδραστικό Hip-Hop Χορό για παιδιά, Έκθεση Φωτογραφίας, Μουσικοχορευτικές Performance, Δημιουργικό Εργαστήρι και Live Συναυλία, σε ένα πρόγραμμα για παιδιά και ενηλίκους..
► Πρόσβαση στον χώρο του φεστιβάλ:
Η πλατεία Αλέξανδρος Παναγούλης στον Άγιο Δημήτριο/Μπραχάμι της Αθήνας βρίσκεται πλησίον της στάσης του Μετρό «Αγ. Δημήτριος», δίπλα ακριβώς από το Athens Metro Mall.
.

 

You may also like...