«ΚΑΛΛΙΘΙΩΤΙΚΑ 2015 – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ»

Από τον Μορφωτικό – Αθλητικό Σύλλογο “Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ” εστάλη το παρακάτω δελτίο Τύπου: Ολοκληρώθηκαν και FESTIVAL KALLITHEAS 2015_2φέτος με επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΚΑΛΛΙΘΙΩΤΙΚΑ 2015 – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ» στο αμφιθέατρο Αγίας Παρασκευής στις 25 – 26 Ιουλίου, που διοργάνωσε ο Μορφωτικός – Αθλητικός Σύλλογος «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ».Γιορτάστηκαν τα 36 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Φέτος και φιλοξένησε, τον Αθλητικό Χορευτικό Σύλλογο ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ από το Κολυμβάρι Χανίων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Βαρβαρας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασωμάτων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλατιτσιωτων, την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και ένα από τα χορευτικά τμήματα (εφηβικό) του Μ.Α.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
Το πλήθος του κόσμου που μαζεύτηκε στο αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής, μπόρεσε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων και να γλεντήσει με ζωντανή παραδοσιακή μουσική μέχρι τα ξημερώματα. Με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα επιβράβευσαν οι θεατές όλα τα χορευτικά τμήματα που παρουσίασαν χορούς από την Κρητη, την Ρούμελη, την Φλώρινα, τα Πιερια, το Ρουμλουκι, την Ανατολική Ρωμυλία, και τον Πόντο!
Στην επιτυχία της όλης εκδήλωσης συνέβαλαν σημαντικά τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, που στάθηκαν δίπλα στο Δ.Σ με υπομονή και κουράγιο.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι: ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγγελίνας Θωμάς και Σιακαβαρας Αθανάσιος, ο περιφερειακός σύμβουλος Χειμώνας Αθανάσιος, ο πρόεδρος του Φιλλίπου και χορηγός του συλλόγου κ.Τραπεζανλιδης Γεώργιος, οι δημοσιογράφοι κ. Χατζηκώστας Αλέκος, κ. Νίκος Βουδούρης, κ. Αντώνης Χατζηκυριακίδης, κ. Δημήτρης Καρολιδης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τον τρόπο τους μας βοήθησαν να επιτύχουμε το στόχο μας, τον Δήμο Βέροιας, τους τεχνικούς με τα συνεργεία του δήμου για την περιποίηση του χώρου. (καθαρισμός – πλύσιμο χώρου εκδηλώσεων , στήσιμο εξέδρας κ.λ.π) και την εθελοντική ομάδα του Συλλόγου για την δεντροφύτευση του χώρου και καθαρισμό της συνοικίας.

You may also like...