«Και το κουκούτσι…Αμύγδαλο» στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

kai to koukoutsi amygdaloMε στόχο τη συλλογή τροφίμων για τις κοινωνικά αδύναμες οικογένειες Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη η θεατρική σκηνή «Αμφιθέατρο» παρουσιάζει την κωμωδία του Μπάμπη Αρώνη «Και το κουκούτσι…Αμύγδαλο» σε σκηνοθεσία Μαρουσώς Γεωργοπούλου την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης)
Λίγα λόγια για το έργο
Η κωμωδία μας διαδραματίζεται στο σήμερα. Στο σπίτι ενός σπουδαίου σκηνοθέτη που έχει πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες στο παρελθόν, αλλά και αρκετές αποτυχίες στο παρόν, υπάρχουν πολλά προβλήματα που όλα όμως σχεδόν πηγάζουν από το οικονομικό. Όταν όμως παρουσιάζεται η ευκαιρία να κάνει μια ταινία και να ξελασπώσει μια και καλή εκείνος αρνείται από πείσμα και έτσι όλα αρχίζουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η πρώην γυναίκα του συναντιέται με την νυν αρραβωνιαστικιά του, την ώρα που μια φέρελπις νέα ηθοποιός τον καταδιώκει για να τον πείσει για το ταλέντο της. Η σπιτονοικοκυρά ζητάει τα νοίκια της ή να την αποκαταστήσει και φτάνει στο σημείο να τον βάλει να υπογράψει συμφωνητικό συμβίωσης. Αυτά και άλλα πολλά θα τον κάνουν να αλλάξει απόψεις για ριζικά θέματα της ζωής του και να δει τα πράγματα με άλλο μάτι.
Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την παράσταση αντί εισιτηρίου θα φέρουν μια σακούλα με τρόφιμα (όσπρια, ζάχαρη, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, λάδι).

You may also like...