Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος : #snfccAtHome ? Live Συναυλίες, Αναγνώσεις, Θεατρικό Αναλόγιο, Αθλητισμός & πολλά ακόμη

Το #snfccAtHome σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το πρόγραμμά του για την εβδομάδα 24-31/05. Μείνετε συντονισμένοι στο snfcc.org!

Αναγνώσεις: παιδικό βιβλίο
Πηνελόπη Σ. Δέλτα – Τρελαντώνης
Από την Τρίτη 26 Μαΐου στις 18.00, ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς διαβάζει το κλασικό παιδικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Σ. Δέλτα Τρελαντώνης σε σκηνοθετική επιμέλεια του Βίκτωρα Αρδίττη. Την ανάγνωση θα συνοδεύσουν ζωγραφικά έργα που δημιούργησε, ειδικά για τη σειρά, ο εικαστικός Αλέκος Λεβίδης, καθώς και πρωτότυπη μουσική του συνθέτη Κώστα Βόμβολου.

Η σειρά μεταδίδεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 18:00

Περισσότερα

#snfccAtHome: music
Η Σαβίνα Γιαννάτου LIVE από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ
Με τη Σαβίνα Γιαννάτου συνεχίζεται η διαδικτυακή σειρά #snfccAtHome: music. Τη συνοδεύει στο πιάνο ο εξαιρετικός πιανίστας της τζαζ Σπύρος Μάνεσης, ο οποίος έχει διασκευάσει και τα τραγούδια της συναυλίας και πρόσφατα εμφανίστηκε μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη στην ίδια σειρά συναυλιών.

Σάββατο 30/05 | 21.00 

Περισσότερα

#snfccAtHome: music
Ο Παύλος Παυλίδης LIVE από τα Νότια Μονοπάτια του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος
Ο Παύλος Παυλίδης, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής ροκ σκηνής, επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ για να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο project που ετοίμασε την περίοδο της καραντίνας ειδικά για αυτή τη διαδικτυακή συναυλία.

Παρασκευή 29/05 | 21.00 

Περισσότερα

Αναγνώσεις: Ιογενής Πνευμονία

Ο Νίκος Κουρής, ένας από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές του θεάτρου μας, διαβάζει την Ιογενή πνευμονία, το μοναδικό αφήγημα που επιχείρησε να γράψει ο Ζήσιμος Λορεντζάτος.

Τετάρτη 27/05 | 19.00

Περισσότερα

Η κα Βλεφαρίδου και η γατομεταφορά

Η κα Βλεφαρίδου, με τη βοήθεια του κυρίου Γλωσσοδόντη, προσπαθεί να εντοπίσει και να φέρει πίσω τον γατούλη της, που φαίνεται να έχει παγιδευτεί στον «γατοχωροχρόνο»! Χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη γραμμών και υλικών, τα παιδιά και η κα Βλεφαρίδου καλούνται να σχεδιάσουν την επιστροφή του γάτου. Θα καταφέρουν,τελικά, να τον φέρουν πίσω;

Ανακαλύψτε όλες τις περιπέτειες τις κυρίας Βλεφαρίδου!

Δραστηριότητες για οικογένειες και παιδιά 

Ανακαλύψτε τις νέες δραστηριότητες, εμπνευσμένες από τα σχολικά προγράμματα και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ: Το καπλάνι και η παρέα του, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ταξιδεύει, Friday Challenge, Το κλίμα αλλάζει, Αθλητικά Μονοπάτια στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και πολλά άλλα. Μείνετε συντονισμένοι!

Ανακαλύψτε όλες τις δραστηριότητες

Άθληση στο σπίτι

Mat Pilates: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή στις 08.30
Yoga: Κάθε Τρίτη & Πέμπτη στις 08.30
Tai Chi: Κάθε Σάββατο στις 08.30
Άσκηση & Υγεία: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή στις 10.00
Fit Kids: Κάθε Τρίτη, Πέμπτη & Σάββατο στις 10.00

Σχεδιασμός-υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

Περισσότερα

Παραβάσεις – Δημήτρης Χατζής: Άι-Γιώργης

Οι Παραβάσεις, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Αργυρώς Χιώτη και με την ερμηνεία των Μανώλη Μαυροματάκη και Ηρώς Μπέζου παρουσιάζουν τον Άι-Γιώργη, ένα από τα κορυφαία διηγήματα του Δημήτρη Χατζή.

Η ηχογραφημένη ανάγνωση θα είναι διαθέσιμη την Κυριακή 31/05 | 20.30 

Περισσότερα

Jazz Chronicles: Billy Pod

Στην πρώτη του σόλο δισκογραφική δουλειά, ο Billy Pod αναμειγνύει σύγχρονη τζαζ με pop-electronica, ροκ, αλλά και με στοιχεία ελεύθερου αυτοσχεδιασμού, δημιουργώντας έναν ήχο πολυμορφικό που αντικατοπτρίζει την ανθρώπινη εμπειρία στη σύγχρονη κοινωνία.

Η ηχογραφημένη συναυλία θα είναι διαθέσιμη την Πέμπτη 28/05 | 20.00

Περισσότερα

Το ψηφιακό περιεχόμενο το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγραμματισμού εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ εντάσσεται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). 

Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία, το νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

You may also like...