Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών : Εκδηλώσεις

Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι
το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει τις προσεχείς εκδηλώσεις του.

Παρουσίαση του βιβλίου “Ασυμβίβαστοι” του Mario Desiati, νικητή του Βραβείου Strega 2022, παρουσία του συγγραφέα. Σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Κλειδάριθμος και με τη συμμετοχή του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μπέκου και του ηθοποιού Πάνου Λουκαΐδη.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, ώρα 19.00 – Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, Πατησίων 47
Ελεύθερη είσοδος
Πληροφορίες

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ 2023

Η εκδήλωση στις 6 Φεβρουαρίου (Γλωσσικές και πολιτισμικές πτυχές στις ελληνόφωνες περιοχές της Καλαβρίας και του Σαλέντο) θα ακυρωθεί λόγω ανωτέρας βίας.

Η διάδοση της ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας στην Ιταλία.
Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, ώρα 18.00 – Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, Πατησίων 47

Ελεύθερη είσοδος

Ταυτόχρονη μετάφραση

Πρόγραμμα

Εργαστήριο παραδοσιακού χορού με το μουσικό συγκρότημα Encardia, που θα μας συνοδεύσει σε ένα ταξίδι ανακάλυψης ήχων και παραδοσιακών χορών της Νότιας Ιταλίας.
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, ώρα 19.00 – Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, Πατησίων 47
Δωρεάν συμμετοχή με απαραίτητη κράτηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έως τις 10 Φεβρουαρίου, στη διεύθυνση segreteria.iicatene@esteri.it, στο οποίο θα αναφέρετε τα πλήρη στοιχεία σας και έναν αριθμό τηλεφώνου.
Info / Πληροφορίες
Aγαπητοί φίλοι και φίλες/σπουδαστές και σπουδάστριες του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου, οι νέες εγγραφές και η ανανέωση των εγγραφών στα τμήματα online και δια ζώσης της ιταλικής γλώσσας θα διαρκέσουν από 1η έως 8 Φεβρουαρίου 2023 και θα πραγματοποιούνται ως εξής.
Info / Πληροφορίες

You may also like...