Θερινό Σινεμά

Βραδιές γεμάτες γέλιο, συγκίνηση, δράση και φαντασία μας περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι στο όμορφο σινεμαδάκι μας, που έγινε ο απόλυτος προορισμός των δημοτών που παραμένουν στο κλεινόν άστυ τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες.
Η έναρξη της φετινής χρονιάς γίνεται τη γαλλική κομεντί “Γιατρός στο χωριό”- Medecin De Campagne, μια γλυκόπικρη ταινία, στην οποία ξεχωρίζει η χημεία του πρωταγωνιστικού ντουέτου Φρανσουά Κλιζέ – Μαριάν Ντενικούρ, δύο έμπειρων ηθοποιών που παίζουν με χαρακτηριστική ερμηνευτική άνεση ένα ερωτικό παιχνίδι, που περισσότερο κυοφορείται παρά εκδηλώνεται.
Υπόθεση:
Όλοι οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου χωριού μπορούν να υπολογίζουν στον Jean-Pierre, τον γιατρό που τους ακροάζεται, τους φροντίζει και τους καθησυχάζει μέρα-νύχτα. Όμως κάποια στιγμή αρρωσταίνει κι αυτός και καταφθάνει η Nathalie, που κάνει τα πρώτα της βήματα στο επάγγελμα και έρχεται από το νοσοκομείο για να βοηθήσει. Θα τα καταφέρει άραγε να προσαρμοστεί σ’ αυτή την καινούργια ζωή και να αντικαταστήσει αυτόν που νόμιζε πως είναι… αναντικατάστατος;
Σκηνοθεσία : Thomas Lilti
Σενάριο : Thomas Lilti, Baya Kasmi
Πρωταγωνιστούν: François Cluzet, Marianne Denicourt, Isabelle Sadoyan
Χώρα: Γαλλία
Διάρκεια: 102′
Είδος ταινίας : Δραματική κομεντί

You may also like...