Θερινό σινεμά στην αυλή με τα χαμάμ

Ένα πανόραμα ταινιών από τις συνεργασίες της λέσχης με τα κινηματογραφικά Φεστιβάλ. Ένα πανόραμα ταινιών από τις συνεργασίες της λέσχης με τα κινηματογραφικά Φεστιβάλ θ’ έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό στην αυλή με τα Χαμάμ, καθημερινά από 25 Αυγούστου και ώρα 22.00. Η κινηματογραφική λέσχη της ΦΕΞ συνεργάζεται με:
Αnim fest στην Ξάνθη – Ευρωπαϊκού κέντρο κινουμένων σχεδίων, διεθνές πανόραμα ανεξάρτητων δημιουργών φιλμ & βίντεο – διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Πάτρας, Φεστιβάλ γερμανόφωνου κινηματογράφου στην Ξάνθη, φεστιβάλ ισπανόφωνου κινηματογράφου στην Ξάνθη – Instituto Cervantes, φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης – περιφερειακές εκδηλώσεις, φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – περιφερειακές εκδηλώσεις, φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, νεανικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας.
Προβάλει περισσότερες από 100 ταινίες (100 περίπου μέρες προβολών) στο νομό δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη της λέσχης και στο κοινό να παρακολουθήσει τις βραβευμένες ταινίες των φεστιβάλ που συνεργάζεται ή άλλα αφιερώματα. Συναντήσεις μελών κάθε Δευτέρα & ώρα 21.00 στο λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης.
Η κινηματογραφική Λέσχη της ΦΕΞ.Από τις παλαιότερες στην Ελλάδα,(1971) με πλούσιο πρόγραμμα, κινηματογραφικά αφιερώματα στο βιβλίο, το θέατρο, τη φωτογραφία, τα Βαλκάνια… Δίνει τη δυνατότητα στο σινεφίλ κοινό της ευρύτερης περιοχής να παρακολουθήσει δυσεύρετες ταινίες. Οι συνεργασίες της με άλλα φεστιβάλ και λέσχες φέρνουν δημιουργούς στην πόλη και δίνουν το βήμα σε νέους κινηματογραφιστές.
Οργανώνει μαθήματα και σεμινάρια.

Περισσότερες πληροφορίες  www.fex.org.gr

 

You may also like...