ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΑΤΑΥΝΤΕ

despoinis margaritaΗ Θεατρική Ομάδα «ΙΥΤΤΟΣ» παρουσιάζει το έργο «Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» του Ρομπέρτο Αταϋντε, την Τετάρτη 23 Ιουλίου στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30, με Είσοδο 10€.
Η Δεσποινίς Μαργαρίτα είναι ένα παραπλανημένο άτομο. Πιστεύει πως είναι σοφή ισχυρή και ενάρετη. Οι περισσότεροι από τους ταραχοποιούς του κόσμου υπέφεραν από την πλάνη του προσωπικού τους μεγαλείου.
Η δεσποινίς Μαργαρίτα είναι η ζωντανή απόδειξη της Δαρβινικής θεωρίας της επιβίωσης του πιο ευπροσάρμοστου. Υπηρετεί ένα σύστημα κλειστό σε οποιαδήποτε αλλαγή ή εξέλιξη. Μόνο η ίδια εξελίσσεται γι’ αυτό και θα υπάρχει πάντα.
Η δεσποινίς Μαργαρίτα δεν έχει φύλο, δεν έχει ηλικία, ούτε πρόσωπο γιατί το πρόσωπο της διαρκώς αλλάζει και μεταβάλλεται.
«Ο Ρομπέρτο Ατάυντε χρησιμοποιεί το περιβάλλον του σχολικού εκπαιδευτικού συστήματος ως πεδίο αναφοράς πολλών συστημάτων. Παράλληλα δανείζεται τη φόρμα του μονολόγου που αποδεικνύει την αυταρχικότητα και την παντοδυναμία του από καθ’ έδρας λόγου της Δεσποινίδας Μαργαρίτας».
Μετάφραση : Άρης Αρμαγανίδης
Σκηνοθεσία: Aντώνης Ντουράκης
Μουσική επιμέλεια : Βασίλης Νέστορας
Επιμέλεια κίνησης : Τσακιρέλης Κωνσταντίνος
Παίζουν: Αντώνης Ντουράκης, Πέτρος Φαρσαράκης

 

You may also like...