Θεατρική παράσταση στο θεατρικό εργαστήριο Αιγείρας

pro«Εχθροί εξ αίματος» στο Ανοιχτό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Την ξεκαρδιστική κωμωδία «Εχθροί εξ αίματος» του Αρκά θα ανεβάσει το Θεατρικό Εργαστήρι Αιγείρας στο Ανοιχτό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Η παράσταση διοργανώνεται απο το Σύλλογο Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα και την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη.
Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας συνεχίζει να προ(σ)καλεί τα άτομα με Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου, μέλη του ή μη, να βγουν από τη δύσκολη καθημερινότητά τους παρακολουθώντας ή και συμμετέχοντας οι ίδιοι -γιατί όχι;- σε διάφορες πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Έτσι, μετά τις καθιερωμένες πλέον συναντήσεις μελών και φίλων για καφέ, τώρα πάει θέατρο, σε ένα έργο… γραμμένο για άτομα με ΙΦΝΕ (Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα).

Λίγα λόγια για το έργο
Το “Εχθροί εξ αίματος” είναι μια εντελώς απροσδόκητη δημιουργία του γνωστού Αρκά σε θεατρική φόρμα. Μια εσωτερική ματιά στο σώμα και στην αδιάκοπη αγωνία του για ισορροπίες. Η άμβλυνση των αντιθέσεων, το διαρκές ζητούμενο για να επιτευχθεί η αρμονία. Πρόκειται για έναν απολαυστικό “εμφύλιο” μεταξύ των οργάνων ενός σώματος που βρίσκεται σε κώμα. Τα έντερα, Λεπτό και Παχύ, διαπληκτίζονται για το εάν τα υπόλοιπα όργανα, Καρδιά, Νεφροί και Πνεύμονες, έχουν ή δεν έχουν συνωμοτήσει να εγκαταλείψουν τον αλκοολικό Εγκέφαλο του φορέα, ώστε να μεταμοσχευθούν και να σωθούν.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»
Νάξου και Σταυράκη
Ώρα έναρξης: 19.30
Είσοδος ελεύθερη

Από: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ <grtypounikaias@gmail.com>

You may also like...