Θέατρο Πορεία

«ΕΥΡΥΔΙΚΗ» της Sarah Ruhl

eyr «Ένα μιούζικαλ στον Άδη» (νέα παράταση)

Λόγω μεγάλης προσέλευσης κοινού οι παραστάσεις παρατείνονται
έως 28 Απριλίου

 Το θέατρο Πορεία από τις 29 Νοεμβρίου συστήνει στο ελληνικό κοινό την γοργά ανερχόμενη αμερικανίδα συγγραφέα  Sarah Ruhl, με το πρωτοπαρουσιαζόμενο στην Ελλάδα έργο της: «Ευρυδίκη» (2003), που αφού διέγραψε μία αξιόλογη πορεία στις Η.Π.Α αλλά και το Young Vic του Λονδίνου, έρχεται και στην Αθήνα. Η υποψήφια για βραβείο Pulitzer Ruhl, δανείζεται τον πασίγνωστο μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης, για να γράψει ένα σύγχρονο έργο που μιλάει με χιούμορ και ευαισθησία για την παντοτινή αγάπη και τα λεπτά όρια που χωρίζουν την ζωή από τον θάνατο.

Η παράσταση στο Πορεία θα είναι γεμάτη μουσική, πρωτότυπη και διασκευασμένη, παιγμένη ζωντανά από τους ηθοποιούς.

Η μετάφραση και η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Τάρλοου, τα σκηνικά & τα κοστούμια  της Ελένης Μανωλοπούλου, η πρωτότυπη και διασκευασμένη μουσική της Κατερίνας Πολέμη, η επιμέλεια της κίνησης της Ζωής Χατζηαντωνίου, οι στίχοι των πρωτότυπων τραγουδιών του Στρατή Πασχάλη, οι φωτισμοί του Αλέκου Αναστασίου και τα video του Γιώργου Κουρμούζα.

Στο ρόλο της Ευρυδίκης η Κόρα Καρβούνη και του Ορφέα ο Λαέρτης Μαλκότσης. Πρωταγωνιστούν επίσης: Κώστας Γάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Σωκράτης Πατσίκας, Νεφέλη Μαρκάκη και Ελένη Μπούκλη.

 INFO: Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69
Τηλ. 210.8210991 & 210.8210082, www.poreiatheatre.com

Κάθε Τετ. & Κυρ. στις 7.30μμ και κάθε Πέμπ. Παρ. Σαβ. στις 9.00μμ

Τιμές Εισιτηρίων:
Σάββατο και Κυριακή: 20€, Νεανικό (κάτω των 24): 12€
Πέμπτη, Παρασκευή: 17€, Νεανικό (κάτω των 24): 12€
Κάθε Τετάρτη: 10€ γενική είσοδος
Εισιτήρια ανέργων κάθε Τετ., Πέμ. και Παρ.10€

 

You may also like...