Θέατρο Πορεία

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeΜε μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στις 21/1 κάνει πρεμιέρα η νέα παράσταση των «Τρειςευτυχισμένων», μία εξωφρενική κωμωδία δια χειρός Ευγένιου Λαμπίς με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Χουβαρδά. Πρόκειται για ένα έργο – άπαικτο στη χώρα μας – που γράφτηκε όπως λέγεται ως αντίδραση στον ισχυρισμό ενός κριτικού ότι «η μοιχεία δεν θα μπορέσει ποτέ να προκαλέσει γέλιο».

Η υπόθεση είναι «απλή»: στο σπίτι του Μαρζαβέλ περιφέρεται ένα πλήθος ανθρώπων που τους συνδέουν μοιχείες -παρελθούσες, παροντικές και μελλοντικές- οι οποίες κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να αποκαλυφθούν… Ο Λαμπίς φέρνει τους ήρωές του στα άκρα για να κάνει εμάς να αναμετρηθούμε με το αιώνιο ερώτημα «είναι, τελικά, εφικτή η ευτυχία;»

Ανακαλύψτε μόνοι σας την απάντηση αποκτώντας τα εισιτήριά σας στη μειωμένη τιμή των 15€, μέχρι 20/1.
ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ | «Οι Τρειςευτυχισμένοι»
Ηθοποιοί: Ιωάννα Κολλιοπούλου, Χρήστος Λούλης, Λαέρτης Μαλκότσης, Άγγελος Παπαδημητρίου, Λένα Παπαληγούρα, Άλκηστις Πουλοπούλου, Δημήτρης Τάρλοου.
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Παράλληλα, οι παραστάσεις της «Μεγάλης Χίμαιρας» και των «Τριών Αδερφών» συνεχίζουν – για ακόμη μία χρονιά – την επιτυχημένη τους πορεία με extra παραστάσεις λόγω αυξημένης ζήτησης. Όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να τις παρακολουθήσετε, μπορείτε να αποκτήσετε τώρα τα εισιτήριά σας πριν εξαντληθούν!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΙΜΑΙΡΑ
EXTRA ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Από 24/1 έως 11/6
Τρίτη στις 16:00
Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή
στις 17:00
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ
EXTRA ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Από 24/1 έως 6/6
Τρίτη στις 20:30

 

You may also like...