Η ώρα του παραμυθιού,στην Παιδική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας

Παιδική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Αρχαιοτήτων 16, τηλ. 2310 616076)
“H ώρα του παραμυθιού ”
Κάθε Τετάρτη στις 6.00μ.μ.
4/10/2017, Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου, θα διαβάσουμε το παραμύθι «Η αρκούδα που αγαπούσε τα δέντρα» του Nicholas Oldland. Στη συνέχεια θα κατασκευάσουμε μία κάρτα σε σχήμα αρκούδας, για να γράψουμε μέσα το δικό μας μήνυμα για την προστασία της.
Με τη βιβλιοθηκονόμο Βασιλική Κωστελίδου.
11/10/2017 , «Ιστορίες του δάσους». Τρεις ιστορίες που διαδραματίζονται στο δάσος. Σ ’αυτόν τον μαγικό χώρο των παραμυθιών που συμβολίζει την ίδια τη ζωή με τις περιπέτειες, τις ανακαλύψεις και τις εκπλήξεις της.
Αφήγηση των ιστοριών του δάσους από τη θεατρολόγο Γιάννα Μαμακούκα. Ακολουθεί ζωγραφική εμπνευσμένη από τις ιστορίες, με την εικαστικό Νατάσσα Κότσαλα.
Από τις ζωγραφιές των παιδιών θα δημιουργηθεί η αφίσα της παράστασης, την οποία θα μπορέσουν τα παιδιά να παρακολουθήσουν δωρεάν, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
Για παιδιά 6-9 ετών, μέχρι 15 παιδιά, με προεγγραφή.
Απαραίτητα υλικά: Χαρτιά για ζωγραφική, χρώματα: ακουαρέλες ή τέμπερες ή ξυλομπογιές ή μαρκαδόροι .
18/10/2017, Αφήγηση παραμυθιού «Το μεγάλο σχολείο» της Γιούλης Μιγγείρου”. Στη συνέχεια θα κατασκευάσουμε μολυβοθήκες με ρολά από χαρτί υγείας.
Με τη βιβλιοθηκονόμο Βασιλική Κωστελίδου.
Απαραίτητα υλικά: 2-3 ρολά από χαρτί υγείας.
Με προεγγραφή μέχρι 15 παιδιά.
25/10/2017, Αφήγηση παραμυθιού «Μια μέρα φθινοπωρινή» από τη σειρά «Το πρώτο μου ελληνο-αγγλικό λεξικ»”. Στη συνέχεια θα παίξουμε παντομίμα με τις λέξεις της ιστορίας.Με τη βιβλιοθηκονόμο Βασιλική Κωστελίδου.
Ώρα-4 (Τετάρτη) 6:00 μμ – 25 (Τετάρτη) 7:00 μμ

 

You may also like...