Η Φιλαρμονική Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας» στη Ζάκυνθο

Η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΑΥΡΑΓΚΑΣ” υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Βασίλη Περλικίδη, εκπροσώπησε επάξια τον Δήμο Κεφαλονιάς, στις τιμητικές εκδηλώσεις για τον επετειακό εορτασμό της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου 1571 μετά από επίσημη πρόσκληση του Δήμου Ζακύνθου και του «ΜΙΛΑΝΕΙΟΥ Ναυτικού Μουσείου Ζακύνθου», που είχε την φροντίδα & την οργάνωση όλων των εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, η Φιλαρμονική μας ακολούθησε την   πανηγυρική παρέλαση Φιλαρμονικών και Πολιτιστικών Συλλόγων, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση   στεφάνων στη Στήλη Ναυμάχων. Σε πανηγυρική συνεδρίαση το Δ.Σ. του Δήμου Ζακύνθου καλωσόρισε τις αντιπροσωπείες στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου και αργότερα έγινε ξενάγηση στους χώρους του «Μιλάνειου Ναυτικού Μουσείου» στο Τσιλιβή Ζακύνθου

Το βράδυ στις 8:00μμ στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου πραγματοποιήθηκε Συναυλία της Φιλαρμονικής Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας», υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Βασίλη Περλικίδη όπου και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στις εκδηλώσεις η Κεφαλονιά εκπροσωπήθηκε επίσης από τον Καλλιτεχνικοχορευτικό Παραδοσιακό Σύλλογο Φραγκάτων «Ο Μέρμηγκας».

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.), ευχαριστεί τον Δήμο Ζακύνθου και το Μιλάνειο Ναυτικό Μουσείο για την άψογη φιλοξενία και την εταιρεία IONION P. Lines για την δωρεάν μεταφορά του σχήματος της Φιλαρμονικής.

You may also like...