Η ΤΑΡΑΤΣΑ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

h taratsaTη σάτιρα του Nικαιώτη θεατρικού συγγραφέα και σκηνοθέτη Αντώνη Παπαδόπουλου Η ΤΑΡΑΤΣΑ παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα των ΕΔΑΠΕ του Δήμου Κορυδαλλού  DOXIE GIRLS την Τετάρτη 8 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας ώρα 20.30 μμ. Η παράσταση είναι γεμάτη χορό και τραγούδια και οι πρωταγωνιστές αποδεικνύουν με το ταλέντο και το κέφι τους τη σχετικότητα της έκφρασης “τρίτη ηλικία”.
Λίγα λόγια για το έργο
Πρόκειται για μια ανατρεπτική κωμωδία της σημερινής άθλιας ελληνικής πραγματικότητας. Οι γυναίκες μιας πολυκατοικίας καταφεύγουν στη ταράτσα, το μόνο ασφαλές μέρος όπου δεν μπορεί να τις εντοπίσει η κυρία Δονατά, η διαχειρίστρια και να τους πάρει τα υπέρογκα χρηματικά ποσά που απαιτεί. Τη λύση δίνει ένα μικρό κοριτσάκι, που αντιπροσωπεύει το μέλλον αυτής της χώρας.
Παίρνουν μέρος : Καίτη Δεντάκη, Αριστέα Μανταδάκη, Πηνελόπη Γεωργακοπούλου, Άννα Τρουλάκη, Άρτεμις Παβέλλα, Έφη Μαρκουλή, Υπατία Θεοδωρίδου, Γεωργία Βλόντζου, Κατερίνα Γεψργαρίου, Στέλλα Τάντη, Βαρβάρα Καραχάλου, Ειρήνη Παπαγεωργοπούλου,ο Αχιλλέας Νομικός και η μικρή Μαρίλια Μανταδάκη
Σενάριο-Σκηνοθεσία : Αντώνης Παπαδόπουλος
Είσοδος ελεύθερη.

 

 

You may also like...