«Η  στάχτη που μένει» στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Βραβευμένα μονόπρακτα από τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μονοπράκτων με θέμα τη «Μικρασία», που διοργανώνει εδώ και 4 χρόνια η Ένωση Μαγνησίας Μ. Ασίας,  παρουσιάζει η θεατρική της ομάδα «ΣΙΠΥΛΟΝ». «Η Στάχτη που μένει» ανεβαίνει στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) την Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου στις 8.15 μ.μ., στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη με είσοδο ελεύθερη.

Πρόκειται για μια ενιαία παράσταση η οποία περιλαμβάνει τα εξής μονόπρακτα: «Λουλούδια απ’ τ’ Αϊβαλί» της Βέρας Βαρούτη, «Χορδές» του Παναγιώτη Βούρου, «Μανώλης Γανιός : Ο τυχερός» του Απόστολου Δομτζίδη, «Συνάντηση στο παγκάκι με ήλιο» της Παναγιώτας Δημοπούλου, «Η προίκα» της Σοφίας Αυγερινού. Παίζουν οι : Σταύρος Αμπανάβας, Βέρα Βαρούτη, Καίτη Δεντάκη, Σοφία Ηλιάδου, Μαίρη Θωίδου, Μανίνα Μιχαήλ, Δώρα Νικολοπούλου, Άρτεμις Παβέλλα, Νεκτάριος Παλαιολόγος, Πόπη Σπανάκου, Κώστας Τσατσαρώνης, Εύη Τσετσώνη,Κωνσταντίνος Φώσκολος, Βάσια Χειράκη, Κυριάκος Ψαρράκος. Διδασκαλία υποκριτικής : Ευγενία Πασπαλά  / Σκηνοθεσία : Αντώνης Παπαδόπουλος.

Για την είσοδο του κοινού δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμούself test, rapid test , μοριακό test.  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 ή 4 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.

14  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ  (Κύπρου και Προύσσης )

Ώρα έναρξης: 8.15  μ.μ

Είσοδος ελεύθερη

You may also like...