«Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ» στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ)

Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ” ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ.
ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “FUGA” (18/7) ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.
TTTTTTTTTTTTT«Η πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη , η παράσταση που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές απο κοινό και κριτικούς  κάνει μια στάση στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη. Η Ερατώ -η νοικοκυρά απο κάτω- μιλάει για τον έρωτα,την απόρριψη,την προδοσία,τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών,τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς ,την έλλειψη αυτοεκτίμησης . Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο απο πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε….. ‘’
Η Κατερίνα Διδασκάλου ,αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας . ‘Ενα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 70 λεπτά απο το γέλιο στη συγκίνηση , παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Κύπρου & Προύσσης
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 12 €, 10 € (φοιτητικά, ανέργων, συνταξιούχων)
Πληροφορίες: Καλλιόπη Δράκου
κιν: 6932297327
τηλ: 2104819007/4821555
φαξ: 2104822370
email: grtypounikaias@gmail.com

You may also like...