Η Πηγή Λυκούδη και ο Θανάσης Σάλτας στην Galerie Δημιουργών

7ff42123-db25-469c-bae7-2dfc9b00e552Η Πηγή Λυκούδη και ο Θανάσης Σάλτας παρουσιάζουν το νέο cd τους την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στη Galerie Δημιουργών

Για μία ακόμη χρονιά, η Galerie δημιουργών συνεχίζει την προσπάθειά της να στηρίζει καλλιτέχνες από όλους τους χώρους και μαζί τους να δημιουργήσει δρόμους που θα μας οδηγήσουν στη δυνατότητα να γυρίσουμε την πλάτη στο ψέμα που μας κατακλύζει καθημερινά μέσα από την ΤΕΧΝΗ με επιμονή και υπομονή!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

Ο χώρος μας είναι ανοιχτός να αγκαλιάσει νέους δημιουργούς, νέες φωνές έκφρασης καθώς και καταξιωμένους δημιουργούς που το ταξίδι τους άφησε φρέσκους και ουσιαστικούς μέσα στην ζωή.
Σημαντικά δρώμενα της Τέχνης για 4η χρόνια κοντά σας.
Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας .

Καλλιτεχνικά υπεύθυνη
Πηγή Λυκούδη
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
4

Η αγάπη του κοινού στην ομώνυμη θεατρική παράσταση και στα δεκατρία τραγούδια που ακούστηκαν σε αυτή, οδήγησαν στην έκδοσή τους σε cd.

Την μουσική έγραψε η συνθέτις Πηγή Λυκούδη και ο ποιητής Θανάσης Σάλτας το σενάριο του έργου και τους στίχους των τραγουδιών.

Τα πάθη της αγάπης εκτός από την Ελλάδα παρουσιάστηκαν με χαρακτηριστική επιτυχία στην Σμύρνη μεταφρασμένα στην Τουρκική γλώσσα.

Με τη μορφή θεατρικού αναλογίου αποσπάσματα του έργου και τα τραγούδια θα παρουσιαστούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 19:30 στη Galerie Δημιουργών, Χελιδονούς 28, Νέα Κηφισιά.

Θα προλογίσουν ο γνωστός συνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος, ο Δημιουργός Αρχείου Ελληνικής Δισκογραφίας Πέτρος Δραγουμάνος και ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, σκηνοθέτης Τάσος Λέρτας

Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν τρεις ξεχωριστοί ερμηνευτές της νέας γενιάς,
που αναφέρονται με αλφαβητική σειρά, η Γεωργία Αγγέλου, ο Δημήτρης Ερατεινός και ο Νίκος Καρακαλπάκης.
Οι απαγγελίες του έργου αποδίδονται μοναδικά από την ηθοποιό Ελένη Ερήμου, που με τη θεατρική εμπειρία της και την ευαισθησία που τη διακρίνει αναδεικνύει τα νοήματα του έργου.

Με την συνθέτρια Πηγή Λυκούδη στο πιάνο θα συμπράξουν οι σολίστες μουσικοί Αρετή Κοκκίνου (κιθάρα-μαντολίνο)και Γάσπαρης Μάμμας (κλαρινέτο)

Την παρουσίαση του cd θα τιμήσουν και βασικοί συντελεστές του έργου: η Ελένη Ερήμου (ηθοποιός), η Εύα Γεράκη (εικαστικός-ζωγράφος που φιλοτέχνησε το εξώφυλλο), η Σεμπνέμ-Σεμπί Αρσλάν (μεταφράστρια του έργου), καθώς και ο Νίκος Κούρτης (Δ/ντης Fm Records).

Το cd Τα Πάθη της Αγάπης, κυκλοφορεί από την Fm Records
Είναι διαθέσιμο σε όλα τα δισκοπωλεία (Ιανός, Public, Music Corner κλπ) καθώς και στην Galerie Δημιουργών.

Ώρα Προσέλευσης 19:15
Ώρα έναρξης: 19:30
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimiourgon
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
Πληροφορίες 210 6251732

You may also like...