Η μουσικοαφηγηματική παράσταση “Ο Ανθός της ερήμου” του Θοδωρή Κοτονιά

Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτονιάς μας παρουσιάζει την Μ. Εβδομάδα, την άκρως μυσταγωγική μουσική παράσταση “Ο ανθός της ερήμου”.

Ο Θοδωρής Κοτονιάς με το μονάδικό του ύφος συνθετικής γραφής και ερμηνείας, που συναντάει τις φόρμες του παραδοσιακού ήχου και το λυρισμό της μπαλάντας μέσα από ροκ διαθέσεις, στην πολυετή μουσική του πορεία, έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου.

Αυτή την ατμοσφαιρική εμπειρία θα την δημιουργήσει μαζί με την Χριστίνα Μαρία Λαζάρου, μία από τις πιο εκφραστικές ερμηνεύτριες, παρουσιάζοντας μας την δική τους εκδοχής για την Εβδομάδα των Παθών.
Στη κιθάρα, ο εξαιρετικός Βασίλης Κετεντζόγλου, θα μας ταξιδέψει μέσα από ντελικάτες εναλλαγές μουσικού ύφους και ηχοχρωμάτων.

Μουσική, ποίηση, αφήγηση…τραγούδια του Θοδωρή Κοτονιά και άλλων συνθετών με μουσικές από όλο το κόσμο περιπλέκονται με μία μυστική “συζήτηση” Φωτισμένων Δασκάλων, φιλοσόφων και ποιητών για το αγκάθινο μονοπάτι της Αγάπης….

Από τον Οδυσσέα Ελύτη, τον Τάσο Λειβαδίτη, και τον Νίκο Καζαντζάκη… μέχρι τον Τζελαλαντίν Ρουμί. Και από τον Μάνο Χατζηδάκη μέχρι τον leonard Cohen, τον Peter hammill, και τον Ian Curtis….

Έναρξη παράστασης: 21.15

Τιμή εισιτηρίου: 12€ πλατεία και θεωρεία ισογείου| 11€ Α΄όροφος | 10€ Β΄όροφος | 8 € εξώστης

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2281 085192
Προπώληση στο Θέατρο Απόλλων και ηλεκτρονικά: www. ticketservices.gr

You may also like...