Η Κ.Ο.Α. στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ

quintetΜε την ευγενική υποστήριξη της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που, με τίτλο «Δώρα Αγάπης-Βήματα Ζωής», διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (www.elepap.gr) την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου (από τις 10π.μ. έως τις 8μ.μ.) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σταθμό «Σύνταγμα» της Αττικό Μετρό. Η συμμετοχή της Ορχήστρας στο Bazaar πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.
Η Ορχήστρα προσφέρει υπέρ των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ, με την οποία την συνδέουν άλλωστε πολλά χρόνια αρμονικής συνεργασίας, αυτό που μπορεί και ξέρει να κάνει καλύτερα: Μουσική! Εξ ου και οι συναυλίες με ελεύθερη είσοδο που θα δώσουν στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Bazaar δύο από τα μουσικά σύνολα της Κ.Ο.Α.: Το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών (Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, 12.30 το μεσημέρι) και το Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών (Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, 13.30).
Το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών της Κ.Ο.Α. αποτελείται από τους: Βαγγέλη Σταθουλόπουλο-φλάουτο, Χριστίνα Παντελίδου-όμποε, Σπύρο Μουρίκη-κλαρινέτο, Γρηγόρη Ασωνίτη-κόρνο, Οδυσσέα Μπάσσιο-φαγκότο.
Το Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών της Κ.Ο.Α. αποτελείται από τους: Γιώργο Μάνδυλα-βιολί, Παναγιώτη Τζιώτη-βιολί, Πάρι Αναστασιάδη-βιόλα, Ισίδωρο Σιδέρη-βιολοντσέλο.
Το Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ θα πλαισιώσουν κι άλλα happenings και εκπλήξεις. Στον χώρο θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα καλάθια με ποτά, κρασιά και χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά, τυποποιημένα προϊόντα, καθώς και χριστουγεννιάτικα δώρα. Επίσης θα πωλούνται παιχνίδια, βιβλία, στολίδια, διακοσμητικά είδη σπιτιού, πορσελάνες, είδη δώρων, είδη ρουχισμού καινούργια και μεταχειρισμένα, μικροί ζωγραφικοί πίνακες από τα χέρια των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, χριστουγεννιάτικες κάρτες, καθώς και το ΓΟΥΡΙ της ΕΛΕΠΑΠ για το 2015.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΠΑΠ
Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων συμπληρώνει φέτος 77 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στο παιδί με αναπηρία και την οικογένειά του, λειτουργώντας με 6 Κέντρα πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο) και 200 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό. Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, διοργανώνει, συμμετέχει , πρωτοστατεί σε ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές επιστημονικές και θεραπευτικές μεθόδους αποκατάστασης, σ’ ένα πρόγραμμα ολιστικής παρέμβασης, με διεπιστημονική ομάδα, στην υπηρεσία των παιδιών με κινητικές κυρίως αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, από λίγων ημερών έως και την ενηλικίωσή τους. Σε ετήσια βάση αγκαλιάζει πάνω από 1.500 παιδιά με αναπηρία !Πληροφορίες:
ΕΛΕΠΑΠ, Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων 2107251121, adminath3@elepap.gr, epikoinonia@elepap.gr
Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
Τ. 210 7257601-3
www.koa.gr

 

You may also like...