Η Ηρώ Σαΐα “αροθυμά και τραγουδά”

Η Ηρώ Σαΐα “αροθυμά και τραγουδά” με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στο θέατρο Απόλλων της Σύρου.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου η Ηρώ Σαΐα έρχεται στην Σύρο με μια ξεχωριστή μουσική παράσταση που θα εξυμνήσει την ιστορία της Μικράς Ασίας και θα συγκινήσει το κοινό και τους επισκέπτες του νησιού.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με μεγάλη αγάπη και πορεία στο παραδοσιακό και όχι μόνο τραγούδι, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τη Γενοκτονία των Ποντίων, παρουσιάζει την μουσική παράσταση “Αροθυμώ και τραγουδώ”, η οποία είναι έντονα φορτισμένη με τους ήχους, την ιστορία και τις αισθήσεις της Ανατολής. Σε αυτήν την φανταστική περιήγηση στην Ανατολή, οι χρονικές στιγμές και οι πολιτισμοί διασταυρώνονται: το Σμυρνέικο, το Ρεμπέτικο και το Ποντιακό τραγούδι, όλα μουσικές απύθμενης «βαρύτητας» και περίτεχνης και αγέραστης ομορφιάς, γίνονται ένα.

Θυμίζουν στο κοινό ότι η μουσική σήμερα, δεν είναι μόνο απλοί συνδυασμοί ήχων και ρυθμών. Είναι κυρίως μνήμες, συναισθήματα, αναμνήσεις και βιώματα ενός ολόκληρου λαού που για πολλούς αιώνες κάνει τη χαρά και τον πόνο του μουσική, όπου κι αν βρίσκεται. Η Ηρώ Σαΐα στη μουσική της παράσταση “Αροθυμώ και τραγουδώ” ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων μουσικών. Τραγούδια προσφυγιάς, νοσταλγίας, χαράς, λόγιες και λαϊκές μουσικές, που συνθέτουν την πολιτιστική μας κληρονομιά και συνδέουν το παρελθόν με το παρόν και το παρόν με το μέλλον.

Με μια ματιά:
Συναυλία: Ηρώ Σαΐα – “Αροθυμώ και τραγουδώ”
Ημερομηνία: Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022
Χώρος: Θέατρο Απόλλων
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12€
Ταμείο: 15€

Προπώληση www.ticketservices.gr και στα ταμεία του Θεάτρου.

Οργάνωση Παραγωγής: Cricos & Action Εστί
Press & Info:
Χρήστος Πανοηλίας – info@actionesti.gr
Αντιγόνη Γιαλλουρίδου – antigoni.cricos@gmail.com

You may also like...