Η Δύναμη του Ακόμη -Online εκδήλωση για παιδιά

H Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι Εκδόσεις Διόπτρα προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους να γνωρίσουν το Αγόρι και τον φανταστικό του φίλο Γέτι παρέα με την συγγραφέα και εικονογράφο Μαρίνα Γιώτη το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, στις 11:00.

Το Γέτι ακολουθεί παντού το Αγόρι, και μπορεί να πει μονάχα μία λέξη… «ακόμη». Μέσα από τη συναναστροφή του με το Γέτι, το Αγόρι ανακαλύπτει ότι αυτή είναι μια μαγική λέξη που, όταν τη χρησιμοποιεί σωστά, το μυαλό του μεγαλώνει και μπορεί να καταφέρει τα πάντα, αρκεί να προσπαθήσει! Στην εκδήλωση οι μικροί βιβλίοφιλοι παίζουν με την λέξη «ακόμη» και, με χρώματα και πολύχρωμα χαρτιά, φαντάζονται και ζωγραφίζουν το δικό τους Γέτι.

Με οδηγό την δημιουργική φαντασία και τις όμορφες εικόνες της συγγραφέως, τα παιδιά ανακαλύπτουν ότι, κάθε φορά που δεν τα καταφέρνουμε με την πρώτη σε ένα εγχείρημα, είναι μια ευκαιρία να εξελίξουμε τον εαυτό μας και να μάθουμε κάτι καινούριο, μέχρι να μαζέψουμε δυνάμεις και να προσπαθήσουμε ξανά.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και πραγματοποιείται μέσω Zoom.  H πρόσβαση είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για τους μικρούς βιβλιόφιλους.

Η Μαρίνα Γιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε Marketing και Καλές Τέχνες στο Georgetown University της Washington, DC, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1997. Μέχρι το 1999 φοίτησε στο Pratt Institute στη Νέα Υόρκη σχεδιασμό οπτικής επικοινωνίας και εικονογράφηση. Έχει τιμηθεί µε το John Peter’s Publication Award από το Art Directors Club της Νέας Υόρκης και µε τα Διεθνή Βραβεία Pentawards για το έργο της. Έχει γράψει παραμύθια για παιδιά, με την σειρά Παραµύθια… αλλιώς: Σκουφοκοκκινίτσα και Ρεβιθοκοντούλης να έχουν βρεθεί στην λίστα των 10 καλύτερων παιδικών βιβλίων Public για τα έτη 2016 και 2017 αντίστοιχα. Επίσης, κυκλοφόρησε το πρώτο της λεύκωμα για µαµάδες µε τίτλο Μια καρδιά, το οποίο έχει µεταφραστεί σε δύο γλώσσες και έχει λάβει την πρώτη θέση στην κατηγορία του στο Amazon. Βιβλία της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά και τα ιταλικά και βρίσκονται σταθερά στις λίστες των παιδικών best sellers.

Ημερομηνία εκδήλωσης     Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, 11:00

Διεύθυνση      Online μέσω Zoom

Παρακολούθηση     Eλεύθερη με προεγγραφές στο: www.hau.gr

Πληροφορίες    Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), culture@hau.gr

 

 

 

 

You may also like...