Η Δική μας η Αγάπη || Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 || Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας!

Konstantina Katrakeio 3ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ “Η Δική μας η Αγάπη” στο Κατράκειο
“Η Δική μας η Αγάπη” είναι θάλασσα απλωμένη, τραγουδάει η αγαπημένη τραγουδίστρια Κωνσταντίνα. “Η Δική μας η Αγάπη” μετράει πολλά χρόνια, γεμάτα με διαχρονικές επιτυχίες και σπουδαίες συνεργασίες! Αυτή η αμφίδρομη αγάπη, φοράει τα γιορτινά της και μας περιμένει την Δευτέρα 7 Ιουλίου, στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας!
Εκεί όπου η Κωνσταντίνα  θα συναντηθεί επί σκηνής με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει την καλλιτεχνική της πορεία!
Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Χάρης Χαλκίτης, τα αδέλφια της  Άνδρος  & Χαρά Κωνσταντίνου, η Παιδική Χορωδία του Δήμου Νίκαιας, καθώς και χορευτές από την σχολή Alma Danza, θα συμπράξουν με  την Κωνσταντίνα σε αυτή την τόσο ξεχωριστή και μοναδική βραδιά!
Εκεί θα βρεθεί και ο σπουδαίος μας συνθέτης Κώστας Χατζής, σε μια ιδιαίτερη στιγμή και θα μας αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο  δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη γιορτινή συνάντηση!
Η Κωνσταντίνα με τις μεγάλες της επιτυχίες: “Σημάδι”, “Θάλασσες”, “Άγγελε μου και Φονιά”, “Στον επόμενο τόνο”, “Θα Φύγω με τους Φίλους μου για Κάϊρο”, “Μια Ελλάδα Φως”, “Σαν Τριαντάφυλλο” κ.ά.,  αλλά και τα ντουέτα της “Καίγομαι”, “Στους Πέντε άνεμους”,  “Καυτές Βραδιές”, “Το Δηλητήριο”, “Η Καρδιά μου Είναι Ζαλισμένη”, “Τι Μπήκε Ανάμεσά μας ”, “Κι αυτό το βράδυ” …  με συντροφιά τους αγαπημένους της φίλους και μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους,  υπόσχεται να μας χαρίσει μια υπέροχη μουσική βραδιά γεμάτη όμορφες μελωδίες που θα μας ταξιδέψουν στις πιο γλυκές μας αναμνήσεις!
Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Ενορχήστρωση Προγράμματος: Γιώργος Παγιάτης
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμές Εισιτηρίων:  Προπώληση  7€ (τα πρώτα 1000 εισιτήρια) &  9€ .Ταμείο: 12€
Άνεργοι, ΑμεΑ, Φοιτητές, Σύλλογοι: 7€
Σημεία Προπώλησης:Δημαρχείο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη (Π. Τσαλδάρη 10)
On Line: Viva.gr, 123tickets.gr, Τηλεφωνικά: 11876, Καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, SevenSPOTS,

You may also like...