Η γειτονιά των Χριστουγέννων

afisa2Η Σίφνος «φοράει» για πέμπτη συνεχή χρονιά τα γιορτινά της & «ανοίγει» το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2016. O Δήμος Σίφνου, με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας, της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου, του Συλλόγου Γυναικών Σίφνου «Το Σμάρι» και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Γυμνασίου – Λυκείου, ετοίμασε και φέτος μια ζεστή εορταστική «γωνιά» για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Στη φωταγωγημένη «Γειτονιά των Χριστουγέννων», απέναντι από την πλατεία Ηρώων και στα σοκάκια της Απολλωνίας, θα φιλοξενηθούν με τη συνεργασία τοπικών συλλόγων, εκπαιδευτικών και εθελοντών, ποικίλες δραστηριότητες που θα τονώσουν το εορταστικό κλίμα των ημερών, θα δώσουν χαρά στους μικρούς φίλους μας αλλά και την ευκαιρία συνάντησης των μεγάλων. Παράλληλα στο Ίδρυμα Πρόκου θα πραγματοποιηθούν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές των Σχολείων και θεατρικά δρώμενα.
Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων της Σίφνου θα γίνει με το “άναμμα” του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνα, στις 19:30.

You may also like...