Η «ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΑΔΑ» στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

16db0445-699b-4872-979a-b11624e0881dΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΑΔΑ” ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΣΤΙΣ 30/8.
Την «ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΑΔΑ» από το  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης θα φιλοξενήσει το Κατράκειο θέατρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια λειτουργίας του που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ Ι.Ρέντη την Τρίτη 30 Αυγούστου. 
Η «ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΑΔΑ» είναι ένας ξεκαρδιστικός ύμνος στο συνολικό έργο του Αριστοφάνη βασισμένη σε μία πρόταση της ομάδας ΙΔΕΑ. Μέσα σε μιάμιση ώρα, με καταιγιστικούς ρυθμούς παρουσιάζονται μπροστά στα μάτια του κοινού όλοι οι σπουδαίοι ρόλοι, οι κεντρικές συμβάσεις, τα μοτίβα και η δημιουργική ευφυΐα του πατέρα της κωμωδίας.
Ο Αριστοφάνης πεθαίνει πάνω σε μια πρόβα τη στιγμή ενός έντονου διαπληκτισμού με τους ηθοποιούς του και πηγαίνοντας στον Άδη προσπαθεί να πείσει τους θεούς του κάτω κόσμου να του χαρίσουν μια εβδομάδα ζωής, ώστε να ανεβάσει το τελευταίο έργο του και .….το πανηγύρι αρχίζει.
Έργα και ημέρες του μεγάλου μας κωμικού παρελαύνουν επί σκηνής, σε ένα ξεκαρδιστικό, δροσερό αλλά και συγκινητικό έργο, ανακατεύοντας με μαεστρία όλα τα ύφη της κωμωδίας!ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ:
Ομάδα ΙΔΕΑ (Κώστας Γάκης, Κων/νος Μπιμπής, Αθηνά Μουστάκα) και  Δημήτρης Ζουγκός
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΜΟΥΣΙΚΗ: Κώστας Γάκης
Sound Designer – Μουσικός επί Σκηνής: Στέφανος Τορτόπογλου
ΣΚΗΝΙΚΑ: Παναγιώτα Κοκκορού – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Βασιλική Σύρμα.
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Ίρις Κανδρή
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Θάνος Τοκάκης

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
12€ (προπώληση)
15€ (ημέρα της παράστασης), 12 € (φοιητικά, ανέρων, ΑΜΕΑ)

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ώρα έναρξης: 21.30

You may also like...