Η «ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΑΔΑ» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κρήτης στο Κηποθέατρο «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»

ebed887a-e1f0-4d0f-84a2-b19a4aad1a40Ο δεύτερος μήνας των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2016» που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου για μία ακόμη χρονιά, ξεκινάει με έναν ξεκαρδιστικό ύμνο στο συνολικό έργο του Αριστοφάνη. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κρήτης την καλοκαιρινή περίοδο 2016 παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΑΔΑ» η οποία θα βρίσκεται στην πόλη μας για τρεις παραστάσεις, την Δευτέρα 1, Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Αυγούστου. Ο θίασός της θα μας περιμένει στο ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» στις 21:30.
Μέσα σε μιάμιση ώρα, με καταιγιστικούς ρυθμούς παρουσιάζονται μπροστά στα μάτια του κοινού όλοι οι σπουδαίοι ρόλοι, οι κεντρικές συμβάσεις, τα μοτίβα και η δημιουργική ευφυΐα του πατέρα της κωμωδίας. Ο Αριστοφάνης πεθαίνει πάνω σε μια πρόβα τη στιγμή ενός έντονου διαπληκτισμού με τους ηθοποιούς του και πηγαίνοντας στον Άδη προσπαθεί να πείσει τους θεούς του κάτω κόσμου να του χαρίσουν μια εβδομάδα ζωής, ώστε να ανεβάσει το τελευταίο έργο του και… το πανηγύρι αρχίζει. Έργα και ημέρες του μεγάλου μας κωμικού παρελαύνουν επί σκηνής, σε ένα ξεκαρδιστικό, δροσερό αλλά και συγκινητικό έργο, ανακατεύοντας με μαεστρία όλα τα ύφη της κωμωδίας!
Καλ/νικός Δ/ντής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.: Μιχάλης ΑΕΡΑΚΗΣ
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Αντώνης ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Γεράσιμος ΓΕΝΝΑΤΑΣ, Γιώργος ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Ευαγγελία ΜΟΥΜΟΥΡΗ, Γιάννης ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Θάνος ΤΟΚΑΚΗΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Δραματουργική επεξεργασία – σύνθεση κείμενων:
Ομάδα ΙΔΕΑ (Κώστας ΓΑΚΗΣ, Κων/νος ΜΠΙΜΠΗΣ, Αθηνά ΜΟΥΣΤΑΚΑ) και Δημήτρης ΖΟΥΓΚΟΣ
Σκηνοθεσία – Μουσική: Κώστας ΓΑΚΗΣ
Σκηνικά: Παναγιώτα Κοκκορού
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Sound Designer – Μουσικός επί Σκηνής: Στέφανος ΤΟΡΤΟΠΟΓΛΟΥ
Φωτισμοί: Κατερίνα ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ
Βοηθός σκηνοθέτη: Ίρις ΚΑΝΔΡΗ
Είσοδος: 15€, 12€ (παιδικό, φοιτητικό, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άνεργοι. άνω των 65, ΑΜΕΑ 67%) Προπώληση: 12€
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

You may also like...