Η Ανδριανή Νεοφύτου στο κινηματοθέατρο REX

2-1-nabouko-850x491Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, στo πλαίσιο της απευθείας μετάδοσης της παράστασης «Ναμπούκο», της θρυλικής όπερας του Giuseppe Verdi, από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 στο Κινηματοθέατρο REX, στις 19:55 θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει την διάσημη ενδυματολόγο και πλέον συντοπίτισσα μας κα Ανδριανή Νεοφύτου, η οποία σχεδίασε τα κουστούμια της συγκεκριμένης παράστασης για την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.

Στην είσοδο του Κινηματοθέατρου REX θα υπάρχει έκθεση των αυθεντικών σχεδίων των κουστουμιών της παράστασης. Στο διάλειμμα, μεταξύ της 2ης και της 3ης πράξης, θα έχουμε την ευκαιρία να μας μιλήσει η ίδια η καλλιτέχνης τόσο για την αρχική της ιδέα όσο και για το πώς ένα σχέδιο μεταμορφώνεται σε ένδυμα που αναδεικνύει τον ήρωα κάθε παράστασης.

Ακριβή αντίγραφα των πρωτότυπων σχεδίων της παράστασης, αριθμημένα και υπογεγραμμένα από την κα Νεοφύτου, θα υπάρχουν προς πώληση στην είσοδο του Κινηματοθέατρου REX για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίου Νικόλαου.

You may also like...