Η Άλκη Ζέη στην Πάρο

POSTERΟι εκδηλώσεις των ΦτΠ το καλοκαίρι του 2014: εκδήλωση με τη γνωστή συγγραφέα Αλκη Ζέη (3 Ιουλίου στις 19.30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη) και ετήσια εκδήλωση των ΦτΠ και απονομή διάκρισης στις “νέες ελπίδες” (4 Αυγούστου στη Μάρπησα).
Καλοκαίρι 2014:  Άλκη Ζέη (3 Ιουλίου), Παρατηρητήριο (25 Ιουλίου) & ετήσια εκδήλωση των Φίλων (4 Αυγούστου)
Την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 οι ΦτΠ οργανώνουν σε συνεργασία με την ΚΔΕΠΑΠ εκδήλωση στην οποία η γνωστή συγγραφέας Αλκη Ζέη θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Με μολύβι Φάμπερ νο2». Η εκδήλωση θα γίνει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Παροικιάς, στις 19.30.
Στις 4 Αυγούστου 2014 οι ΦτΠ θα διοργανώσουν στην Μάρπησα την εκδήλωση για την ετήσια διάκριση ατόμων και οργανώσεων που συμβάλλουν στην διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και την προώθηση του πολιτισμού στην Πάρο. Φέτος οι ΦτΠ αποφάσισαν να διακρίνουν “νέες ελπίδες” , νέους που παράλληλα με τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες ασχολούνται σε εθελοντική βάση με την προαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με τον τουρισμό (π.χ. ιστιοπλοΐα, ποδηλασία, ορειβασία, wind surfing κ.α.). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν όπως κάθε χρόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Οι ΦτΠ προγραμματίζουν επίσης, σε συνεργασία με άλλους συλλόγους, μία συνάντηση σχετικά με το Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Πάρου (25 Ιουλίου, 8.00 μμ στο Κτήριο Δημητρακόπουλου στην Παροικιά).

 

You may also like...