«Ηράκλεια 2015»

AFISA1Μεγάλη απήχηση τόσο στους Ηρακλειώτες, όσο και στους επισκέπτες από άλλες πόλεις του λεκανοπεδίου έχουν τα «Ηράκλεια 2015», η κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση που, αυτές τις ημέρες, παρουσιάζεται από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Πρόκειται για την επαναφορά του πλέον παραδοσιακού Φεστιβάλ του Δήμου, ο οποίος φέτος γιορτάζει τα 90 χρόνια ζωής.
Μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένες εκδηλώσεις, με έμφαση στην ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων της πόλης, προσφέρουν ποιοτικές ώρες διασκέδασης σε τρεις διαφορετικές σκηνές: παιδική, θεατρική και μουσική. Το Φεστιβάλ φιλοξενείται στο Ο.Τ. 216 ή – όπως πρόσφατα ονομάστηκε – πάρκο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (Πευκών 49 -51, Ηράκλειο Αττικής).
Το πρόγραμμα κάθε ημέρας ξεκινά στις 17.30 το απόγευμα, που στήνεται το παιδικό πάρτι, με κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, ανάγνωση παιδικού βιβλίου, παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις.
Συνέχεια στις 19.30 με τη παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων και την προβολή ταινιών από το διεθνή κινηματογράφο.
Παράλληλα, στις 20.00 στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ ανεβαίνουν γνωστοί αλλά και ντόπιοι καλλιτέχνες, σχολικά συγκροτήματα και εθιμοτυπικοί σύλλογοι, προσφέροντας ταξίδια στην κΤα Ηράκλεια 2015 θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, οπότε και θα κλείσουν με τη συναυλία του Βαγγέλη Γερμανού. Έως τότε, ξεχωρίζει η συναυλία της… Ηρακλειώτισας, Ραλλίας Χρηστίδου, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, στις 20.00.αλή μουσική και την παράδοση.

You may also like...