Ημερίδα με τίτλο : «IMPROVISA-Life in Motion

Tο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) οργανώνει ημερίδα με τίτλο «IMPROVISA-Life in Motion: Ψηφιακές εφαρμογές και συνεργατικές πρακτικές στον τομέα του πολιτισμού και της εκπαίδευσης», την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, 10.00 – 15.00.

Η Hμερίδα οργανώνεται με αφορμή την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος IMPROVISA-Life in Motion στο οποίο συμμετέχει το ΕΜΣΤ. Σκοπός της είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος και η ενθάρρυνση πολιτιστικών οργανισμών, καθώς και δομών τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης στην ανάπτυξη και χρήση ψηφιακών εφαρμογών σε δημιουργικές δραστηριότητες.

Tο IMPROVISA-Life in Motion διερεύνησε πρακτικά πώς διαφορετικές ομάδες κοινού μπορούν να έρθουν σε επαφή με την τέχνη, την ιστορία και τον πολιτισμό με νέους τρόπους και την αρωγή της ψηφιακής τεχνολογίας.

Το πρόγραμμα αποτελεί κοινοπραξία πέντε οργανισμών από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Σλοβενία, την Πολωνία και την Ιταλία με χρηματοδότηση από το Creative Europe της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 06.09 στο learning@emst.gr (Τμήμα Εκπαίδευσης ΕΜΣΤ), αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας, ιδιότητα και τηλέφωνο επικοινωνίας

You may also like...