Ημερίδα ευαισθητοποίησης των επιχειρήσεων

katalogosΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Ημερίδα ευαισθητοποίησης των επιχειρήσεων διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σήμερα, Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, από τις 17.00 έως τις 20.00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου. Τα συμπεράσματα της ημερίδας θα παρουσιάσουν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, Έλλη Χρυσίδου, σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 28 Απριλίου 2015 και ώρα 13.00, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α’ 1, 3ος όροφος).
Η ημερίδα εντάσσεται στις δράσεις ευαισθητοποίησης των τοπικών επιχειρήσεων που υλοποιεί ο Δήμος ως συμπράττων φορέας στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Πολιτισμός – Ανάπτυξη – Απασχόληση», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του άξονα «Προτεραιότητας 08- Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-20013», Πράξη «Πολιτισμός: Η δημιουργική πλευρά της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη».
Η δράση διοργανώνεται με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρήσεων του τομέα του πολιτισμού σε θέματα απασχόλησης και απορρόφησης σε θέσεις εργασίας ή απόκτησης εργασιακής εμπειρίας των ωφελουμένων και στην ενημέρωσή τους σχετικά με τα χαρακτηριστικά του διαθέσιμου ανθρωπίνου δυναμικού από το έργο.
Επιπλέον, οι επιχειρηματίες που αναπτύσσουν επιχειρηματική δράση στο χώρο που πολιτισμού στην πόλη μας θα δώσουν τη δυνατότητα στους ωφελούμενους να έρθουν σε επαφή με τη δημιουργική πλευρά του πολιτισμού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
e-mail: press@thessaloniki.gr, www.thessaloniki.gr
ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1
ΤΗΛ.2313.317.169, 2313.317.168, FAX: 2313.317.187

You may also like...