Ημέρα ανάπτυξης σταδιοδρομίας και επαναπροσανατολισμού στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

PrintΟ Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.ΕΠ.), ο εποπτευόμενος φορέας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, είναι ο αρμόδιος για την ανάπτυξη και ενίσχυση δράσεων συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο των δράσεων Euroguidance 2014, διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, ημερίδα με τίτλο «ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΤΤΥΞΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ» την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους, σπουδαστές, φοιτητές, ενήλικες, ανέργους ή/και εργαζόμενους και κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ενημερωθεί για θέματα ανάπτυξης σταδιοδρομίας και για τα διαδικτυακά εργαλεία δια βίου ανάπτυξης σταδιοδρομίας του ΕΟΠΠΕΠ. Στους χώρους του INNOVATHENS, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες θα μπορούν:
10.30 – 14.30 και 16.00 – 20.30 να συμπληρώνουν online τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού (τεστ ενδιαφερόντων, τεστ επαγγελματικών αποφάσεων, τεστ αξιών), να λαμβάνουν μια ατομική έκθεση αποτελεσμάτων και εν συνεχεία να έχουν μια σύντομη ατομική συνάντηση κατόπιν ραντεβού με Σύμβουλο Σταδιοδρομίας του ΕΟΠΠΕΠ. Η συμπλήρωση του καθενός από τα 3 τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού διαρκεί περίπου 20’ λεπτά. Το ραντεβού με σύμβουλο σταδιοδρομίας θα διαρκεί από 20’ ως 30’.
11.00 – 12.00 και 17.00 – 18.00 να συμμετέχουν σε workshop με τίτλο «Εργαστήριο Α: Μάθε πως φτιάχνεται ο ατομικός φάκελος σχεδιασμού σταδιοδρομίας (e-portfolio) και ανάδειξε τις δεξιότητές σου!»
12.30 – 13.30 και 18.00 – 19.00 να συμμετέχουν σε workshop με τίτλο «Εργαστήριο Β: Καλλιέργησε δεξιότητες δια βίου διαχείρισης σταδιοδρομίας!»
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Έκθεση Αποτελεσμάτων των τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, βεβαίωση συμμετοχής καθώς και έντυπο πληροφοριακό υλικό και workbook, χρήσιμο για το σχεδιασμό σταδιοδρομίας.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Επιθυμητή είναι η προσέλευση με προσωπικό laptop ή τάμπλετ ή η συμπλήρωση των online τεστ απευθείας στην πύλη
http://e-stadiodromia.eoppep.gr/ κατόπιν εγγραφής στο σύστημα και η προσέλευση στο σύμβουλο σταδιοδρομίας με την ατομική έκθεση αποτελεσμάτων.
Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για το ραντεβού με το σύμβουλο σταδιοδρομίας θα υπάρχει χρόνος αναμονής ανάλογα με την ώρα προσέλευσης και τον αριθμό των επισκεπτών. Για την εξασφάλιση της θέσης συμμετοχής σας παρακαλούμε να αποστείλετε την έντυπη φόρμα συμμετοχής συμπληρωμένη το αργότερο μέχρι τις 10/11/2014 .

You may also like...