Εύξεινο Σύναγμα

Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών δραστηριοτήτων της ένωσης χορευτών ν. Δράμας «Πυρρίχιος» διεξάγονται από το 2008 χορευτικές εκδηλώσεις με πολιτιστικούς συλλόγους στα Γρασίδια της Αγ. Βαρβάρας από το Σάββατο 14 & 15 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ και με είσοδο ελεύθερη προς το κοινό.Σκοπός των εκδηλώσεων είναι  1.Η προβολή της ιστορίας, του πολιτισμού και των παραδόσεων στο πέρασμα των αιώνων 2. Η ανάπτυξη στοιχείων και δράσεων που αφορούν την ενίσχυση του εθελοντισμού 3. Η ενίσχυση δεσμών φιλίας και  συνεργασίας με φορείς του εσωτερικού και εξωτερικού για την ανάδειξη τοπικών και ειδικών στοιχείων 4. Η δημιουργία φιλικών δεσμών μεταξύ των Ποντίων και την ενίσχυση των φιλικών σχέσεων μεταξύ των απανταχού Ποντίων και ιδιαίτερα των έως σήμερα διγενών των  αλησμόνητων πατρίδων των παρευξείνιων περιοχών και της Ελληνικής διασποράς με τους Ευρωπαίους πολίτες.
Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ο αριθμός θεατών προηγούμενων ετών είναι 3000 άτομα. Υπάρχει εθελοντική συμμέτοχη από όλους τους χορευτές του συλλόγου ο όποιος διατηρεί χορευτικό 40 ατόμων.
Στόχος μας είναι 1. η ανάδειξη του Εύξεινου συνάγματος σε ευρωπαϊκό χαρακτήρα 2. δημιουργία θεατρικής ομάδας 3. δημιουργία χορωδίας 4. διεύρυνση και ανάπτυξη του χορευτικού μας.

Περισσότερες πληροφορίες
Βερβερίδης Γεώργιος ΚΙΝ. 6974277075 Μητρ. Αγ Αθαγγελου 9
Email:info@pyrrixios.gr       Faχ:2521055988

You may also like...