Ευγενία Μανωλίδου Muiscals, Αγάπη μου

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ
MUSICAL, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ”ΣΤΟΡΓΗ”
Εκδήλωση Τρίτων
Η επιτυχημένη παράσταση της Ευγενίας Μανωλίδου Muiscals, Αγάπη μου! στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Μετά από μια χρονιά γεμάτη υπέροχη μουσική, η Ευγενία Μανωλίδου μαζί με τους Παναγιώτη Πετράκη, Αντιγόνη Ψυχράμη, Σταύρο Σαλαμπασόπουλο και Ευδοκία Μωυσίδου έρχονται με ανανεωμένο πρόγραμμα για να σας κρατήσουν σσυντροφιά ένα ολόκληρο δίωρο μαζί με τις πιο αγαπημένες μελωδίες από τα Musicals και τον ελληνικό κινηματογράφο.
Και αυτή τη φορά, μαζί με την 25μελή ορχήστρα “Symphomaniacs” υπό τη διεύθυνση της Ευγενίας Μανωλίδου οι δημοφιλείες ερμηνευτές θα σας ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής με στόχο να σας συνεπάρουν, να σας συγκινήσουν, αλλά και σας ξεσηκώσουν στους ρυθμούς των πιο αγαπημένων σας τραγουδιών!
Πασίγνωστες μελωδίες όπως West Side Storym Dirty Dancing, Fame, Mamma Mia, Phantom of the Opera, αλλά και από ελληνικές ταινίες όπως Κορίτσια για φίλημα, Γοργόνες και Μάγκες, Ζαΐρα, Φτωχαδάκια και Λεφτάδες θα σας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο μουσικό δίωρο όπου μουσική, θέατρο και χορός γίνονται ένα!

Η παράσταση Musical, Αγάπη μου! κλείνει ένα μεγάλο κύκλο συναυλιών με μια πανηγυρική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ΣΤΟΡΓΗ για τη συνέχιση του μεγάλου φιλανθρωπικού έργου του.

Υπεύθυνη Παραγωγής: Ζωή Ατσαλάκη (6944) 866338

You may also like...