Ετήσια εκδήλωση των Φίλων της Πάρου

“Διαδρομές στη Μάρπησσα”
Αγαπημένοι φίλοι των Διαδρομών στη Μάρπησσα,θα είναι μεγάλη τιμή να παρευρεθείτε στην ετήσια εκδήλωση των “Φίλων της Πάρου”, αυτή τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 στις 20.00 στο Πάρκο Πάρου – Μοναστήρι Αη Γιάννη, στην οποία θα τιμήσουν την εθελοντική μας ομάδα.
Θα χαρούμε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή μαζί σας!
Ευχαριστούμε τους Φίλους της Πάρου για την τιμή που μας κάνουν.
Ετήσια εκδήλωση των ΦτΠ στις 12.08.2013 στο Πάρκο Πάρου
Η φετινή εκδήλωση την Φίλων της Πάρου θα γίνει τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στις 20.00 στο Πάρκο Πάρου (Μοναστήρι Αι Γιάννη Δέτη). Στην εκδήλωση θα δοθεί η διάκριση των ΦτΠ για το 2013. Φέτος οι ΦτΠ αποφάσισαν να τιμήσουν την ομάδα που διοργανώνει τα τελευταία τρία χρόνια το φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα». Η εκδήλωση περιλαμβάνει την διάκριση 2013, συναυλία του Ηλία Λιούγκου που θα συνοδεύεται από μουσικό συγκρότημα, θα συμμετάσχει και ο Βασίλης Ρακόπουλος. Στη συνέχεια θα προσφερθεί γεύμα με Παριανές γεύσεις στο εστιατόριο που υπάρχει κάτω από το θέατρο στην παραλία στο Μοναστήρι. ( 10 για την συναυλία,  25 για την συναυλία και το γεύμα).

Με έμπνευση το χωριό, συντροφιά τους κατοίκους και στόχο τη δράση, ελάτε να περπατήσουμε μαζί στη Μάρπησσα!!
Site: www.stimarpissa.gr  Facebook page: Διαδρομές στη Μάρπησσα  Youtube channel: Διαδρομές στη Μάρπησσα  Twitter: @stimarpissa

You may also like...