Εργαστήριo δημιουργικής γραφής και ενισχυτική στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Σιδηροδρομικού Σταθμού

grafiΤμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας αρχαίων ελληνικών και εργαστήριο δημιουργικής γραφής για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου πρόκειται να λειτουργήσουν από τον προσεχή Οκτώβριο, σε εβδομαδιαία βάση, στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Σιδηροδρομικού Σταθμού (Αναγνωσταρά 9–11).
Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή.Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανέρχεται στα δώδεκα άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Σιδηροδρομικού Σταθμού (τηλ. 2310 545796).
Το πρόγραμμα των τμημάτων:
Εργαστήριο δημιουργικής γραφής, για μαθητές από εννέα έως δώδεκα ετών, κάθε Δευτέρα από τις 18:30 έως τις 20:00, με τον εκπαιδευτικό Γιώργο Ιωάννου, που συμμετέχει εθελοντικά.
Τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας αρχαίων ελληνικών για μαθητές Α΄ γυμνασίου, κάθε Δευτέρα από τις 16:30 έως τις 17:30 και για μαθητές Β ΄ γυμνασίου, την ίδια ημέρα, από τις 17:30 έως τις 18:30, με τη φιλόλογο Ολυμπία Τσολάκη, που συμμετέχει εθελοντικά.

You may also like...