Εργαστήριο ομάδας εφήβων στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙο ΟΜΑΔΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης και η συνεργάτιδα του μουσείου Αγνή Λ. Καραγιάννη καλούν τους έφηβους, που έχουν ενδιαφέρον για το Θέατρο, να συμμετάσχουν στο φετινό εργαστήριο θεατρικής ανάγνωσης και ερμηνείας. Για το έτος 2019-2020, η ομάδα εφήβων θα περιπλανηθεί στον κόσμο των θεατρικών κειμένων και θα εμβαθύνει στα κίνητρα της ανθρώπινης συμπεριφοράς, σε πανανθρώπινες αξίες και ήθη. Μέσα από αυτά τα θεατρικά εργαστήρια, θα δοθεί η δυνατότητα στην ομάδα να γνωρίσει πως ένας συγγραφέας διαμορφώνει την πλοκή μιας ιστορίας, ποια είναι τα κίνητρα δράσης, πως ενεργούν τα άτομα όταν έρχονται αντιμέτωπα με τον ηθικό νόμο, με τα πάθη, με την εξουσία.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε εφήβους (13-15 ετών) και θα υλοποιούνται μία φορά κάθε μήνα, ημέρα Σάββατο, στις 15.00-18.30 στον ισόγειο χώρο του Ιστορικού Μουσείου. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ.

Τα εργαστήρια αρχίζουν το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019. Στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας της ομάδας, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα ήταν καλό να φορούν άνετα ρούχα. Το πρώτο εργαστήριο δεν έχει κόστος συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του μουσείου (2551028926) ή στο τηλέφωνο της υπεύθυνης του εργαστηρίου (6936569950).

You may also like...