Επιστολή του Σπύρου Ευαγγελάτου στο Φεστιβάλ Ολύμπου

EVAGGELATOSΟ γνωστός σκηνοθέτης, πανεπιστημιακός και ακαδημαϊκός Σπύρος Ευαγγελάτος, έστειλε στο Φεστιβάλ Ολύμπου την παρακάτω επιστολή:
«Κύριε πρόεδρε του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, σας ευχαριστώ καταρχήν για την απόφαση του Διοικητικού σας Συμβουλίου να με τιμήσετε για την προσφορά μου στο θέατρο. Αποτελεί αυτό για μένα μεγάλη τιμή και φέρνει στη μνήμη μου ευχάριστες αναμνήσεις από θεατρικές παραστάσεις που ανεβάσαμε κατά καιρούς στο αρχαίο θέατρο του Δίου. Το Φεστιβάλ Ολύμπου είναι γεγονός πως στη μακρόχρονη παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας ανέδειξε με συνέπεια το καλό θέατρο και τίμησε τους ανθρώπους που το υπηρέτησαν. Σας διαβεβαιώνω πως με την πρώτη ευκαιρία θα παραβρεθώ στην Πιερία για να ανταλλάξουμε γνώμες και σκέψεις για το ελληνικό θέατρο, το Φεστιβάλ Ολύμπου και τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας. Σας ευχαριστώ και εσάς και όλους τους θεατές που τιμούν με την παρουσία τους στη σημερινή παράσταση. Με εγκάρδιους χαιρετισμούς, Σπύρος Α. Ευαγγελάτος».
● Ο Σπ. Ευαγγελάτος είναι για φέτος το τιμώμενο πρόσωπο στο νέο θεσμό του Φεστιβάλ Ολύμπου «ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΠΑΙΝΟΣ», όπου κάθε χρόνο τιμάται μια εξέχουσα προσωπικότητα από τον θεατρικό χώρο.

You may also like...