Επίλογος 2015

ggggggggggggggggggggggggggggggg«Επίλογος 2015» Εκδήλωση της ετήσιας πολιτιστικής έκδοσης με απονομή τιμής στον Σταύρο Μπένο και στον Μάνο Ελευθερίου Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00 Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας σε συνεργασία με την Αστική  μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Επίλογος» Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 17:30. Συμπληρώνοντας 24 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, η μοναδική ετήσια έκδοση «ΕΠΙΛΟΓΟΣ» παρουσιάζει τον φετινό της τόμο «ΕΠΙΛΟΓΟΣ 2015», καταγράφοντας όλα όσα πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του χρόνου σε όλους τους τομείς του Πολιτισμού. Τα κείμενα υπογράφουν έγκριτες προσωπικότητες του πνευματικού χώρου του τόπου μας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει απονομή τιμής στον Πρόεδρο του σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ κ. Σταύρο Μπένο, για τη σημαντική προσφορά του στον χώρο του Πολιτισμού και ιδιαίτερα για το πλούσιο έργο του στη διάσωση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και στον πολυβραβευμένο συγγραφέα κ. Μάνο Ελευθερίου, για το σύνολο της προσφοράς του στα ελληνικά Γράμματα. Η παρουσίαση της φετινής έκδοσης «ΕΠΙΛΟΓΟΣ 2015» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 7:00 μ.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του Megaron Plus. Θα προλογίσουν ο συγγραφέας και σύμβουλος της έκδοσης Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο διευθυντής της έκδοσης Τάκης Βλαστός και ο αρχισυντάκτης της, δημοσιογράφος Γιάννης Ν. Μπασκόζος. Για το έργο των τιμώμενων θα μιλήσουν ο συνθέτης, καλλιτεχνικός διευθυντής του ΜΜΑ Γιώργος Κουρουπός και ο κριτικός και ιστορικός μουσικής Γιώργος Μονεμβασίτης, ενώ τις τιμές θα απονείμουν ο πρόεδρος του ΜΜΑ Ιωάννης Μάνος και η καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας Βίκυ Μαραγκοπούλου.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει τραγούδια σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου μελοποιημένα από τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Γιάννη Μαρκόπουλο και τον Σταύρο Κουγιουμτζή.

Την επιμέλεια και παρουσίαση του μουσικού προγράμματος έχει αναλάβει ο συνθέτης και ερμηνευτής Πασχάλης Τόνιος.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσω διαδικτύου και θα είναι ανοικτή σε όλους. Η παρακολούθηση της μετάδοσης θα είναι εφικτή μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου (www.megaron.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες:
210 72.82.333
www.megaron.gr

Επίσης:
https://www.facebook.com/megaron.gr
http://www.pinterest.com/megaronathens/
https://twitter.com/MegaronAthens

You may also like...