Ενημερωτικό Δελτίο Δήμου Καισαριανής

46213Στην Οικονομική Επιτροπή που συνήλθε στις 27 Ιουνίου 2016, εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη των διαγωνισμών για τις εργασίες συντήρησης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής, καθώς και της ανάπλασης για τις δύο παιδικές χαρές στο Σκοπευτήριο και στην 2ας Μαΐου, ύστερα από την υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων με την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, εκτιμάμε ότι η ολοκλήρωση των διαγωνισμών για ανάδειξη μειοδότη θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιουλίου.

Τα έργα αυτά έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά άλλων, που πραγματοποιούνται ήδη στην πόλη μας, όπως η ανάπλαση του πρασίνου στο χώρο του Σκοπευτηρίου και ο Βιοκλιματικός σταθμός, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης των δρόμων της πόλης μας, οι ηλεκτρομηχανολογικές επεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο «Μ. Κρητικόπουλος». Όπως επίσης, και σε μια σειρά έργων που είτε έχει δρομολογηθεί η υλοποίησή τους, όπως η ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης, είτε αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης όπως στην κατασκευή του Κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Όλα τα παραπάνω αποτελούσαν ανάγκη και δικαίωμα των κατοίκων της Καισαριανής. Γι’ αυτό και ως Δημοτική Αρχή προτάξαμε από την πρώτη στιγμή τον αγώνα για την υλοποίησή τους. Κάτω από τις συνεχείς παρεμβάσεις και πιέσεις μας μαζί με τους Καισαριανιώτες και τις Καισαριανιώτισσες, καταφέραμε να προωθηθούν και πολλά από αυτά να βρίσκονται πλέον στη φάση υλοποίησης και ολοκλήρωσής τους.

Παλεύουμε καθημερινά με τη στήριξη του λαού της Καισαριανής, για να προχωρούν και να λύνονται μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης μας, να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και αυτό θα συνεχίσουμε            

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος

 Από: ΓΡ.Δ.ΣΧΕΣΕΩΝ Δ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ <dsxeseis@kessariani.gr>

You may also like...