“ΕΛΣΑ II Περιπέτεια στο μαγεμένο δάσος ” στο Θέατρο Απόλλων στις 22 Δεκεμβρίου 2021

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 | Wednesday the 22nd of December 2021
ΕΛΣΑ II Περιπέτεια στο μαγεμένο δάσος

 

 

 

Η Έλσα σας προσκαλεί να παίξετε, να χορέψετε και να τραγουδήσετε στο χιονισμένο δάσος. Πραγματικό χιόνι επί σκηνής, παγόβουνα, μπαλόνια, ευφάνταστα και εντυπωσιακά κοστούμια και μαγικά κόλπα συνθέτουν μια παραμυθένια ιστορία.

Ώρα έναρξης: 19:00
Τιμές εισιτηρίων: 7 & 10€

Οργάνωση παραγωγής: Action Εστί

Η αγορά των εισιτηρίων πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από την TicketServices στο link: https://www.ticketservices.gr και τηλεφωνικά: 2107234567

Ο χώρος λειτουργεί ως «αμιγής» σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση, για θεατές άνω των 17 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών). Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

You may also like...