Ελληνοαμερικανική Ένωση

nline πολιτιστικά σεμινάρια στην
Ελληνοαμερικανική Ένωση

Οι εγγραφές συνεχίζονται
Με την πεποίθηση ότι η παιδεία και η τέχνη αποτελούν πολύτιμη διέξοδο, η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει και φέτος εξ αποστάσεως προγράμματα πολιτιστικής διαχείρισης με ενδιαφέρουσες θεματικές. Τα online σεμινάρια παρέχουν τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα να εξοικειωθούν μέσω του υπολογιστή τους σε ζητήματα πολιτισμού, social media, μουσειολογίας, έρευνας επισκεπτών και αναζήτησης πόρων.

Αναζητώντας Αποτελεσματικά Μοντέλα Ανεύρεσης Πόρων
με τηΛήδα Τσενέ

Η ανεύρεση πόρων αποτελεί ένα από τα πιο συνήθη και σημαντικά θέματα συζήτησης και στο πεδίο της πολιτιστικής διαχείρισης. Το συγκεκριμένο σεμινάριο, που συντονίζει η Λήδα Τσενέ, αποτελεί σύντομη εισαγωγή σε διαφορετικά μοντέλα και στρατηγικές ανεύρεσης πόρων για πολιτιστικούς οργανισμούς και κοινωνική επιχειρηματικότητα. Έναρξη σεμιναρίου: 11 Νοεμβρίου. Διάρκεια: 1 μήνας

Γενικές πληροφορίες

Με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των θεματικών ενοτήτων, οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Τα online σεμινάρια δεν απαιτούν υποχρεωτική παρακολούθηση παραδόσεων και προσφέρουν τη δυνατότητα προγραμματισμού του προσωπικού χρόνου απασχόλησης των συμμετεχόντων. Για την παρακολούθηση των σεμιναρίων δεν απαιτείται εξειδικευμένη γνώση υπολογιστών παρά μόνο βασικές γνώσεις πλοήγησης στο διαδίκτυο (internet) και χρήσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
Απαιτείται καλή γνώση Αγγλικών για την ανάγνωση μέρους της βιβλιογραφίας.

Έναρξη εγγραφών

3 Σεπτεμβρίου 2013

Πληροφορίες

Ήρα Παπαδοπούλου (210 3680052), www.hau.gr/culture

Βιογραφικό

HΛήδα Τσενέείναι διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου σε θέματα κοινωνικών μέσων και κοινωνικής ευθύνης. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του ίδιου Πανεπιστημίου με το οποίο συνεργάζεται σήμερα ως επιστημονική συνεργάτης. Διδάσκει επίσης στο Τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ του ΤΕΙ Πάτρας και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα “Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες”. Έχει εργαστεί στον τομέα της επικοινωνίας, της δημοσιογραφίας, της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, της πολιτιστικής διαχείρισης και έχει διοργανώσει φεστιβάλ, εκθέσεις και εκπαιδευτικά εργαστήρια. Από το 2005 είναι Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Comicdom Press. Με την Ελληνοαμερικανική Ένωση συνεργάζεται στην διοργάνωση του ComicdomCon Athens που κάθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω από 9.000 άτομα.

You may also like...