Ελευθέρια

Η βασική εκδήλωση θεσμός που πραγματοποιείται από την επιχείρηση σε ετήσια βάση από το 1984 είναι τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» που διοργανώνονται κατά το Μήνα Ιούνιο με αφορμή την απελευθέρωση της πόλης στις 29 Ιουνίου. Πρόκειται για σειρά πολλαπλών εκδηλώσεων (μουσικές, εικαστικές, παράδοσης, αθλητικές, έκθεση βιβλίου κ.λ.π.) που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, σε διάφορα σημεία του Δήμου μας, με συμμετοχή των Σερραίων δημοτών, συλλόγων, μαθητών και άλλων πολιτιστικών φορέων της πόλης και μη.
Το 2013 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών και της ευρύτερης περιοχής..Με πολλές και ποικίλου περιεχομένου εκδηλώσεις όλο το 2013 η Περιφέρεια Σερρών και το τμήμα Πολιτισμού μαζί με όλους τους Σερραίους θα γιορτάσουν τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών.
Φυσικά σε όλο το νομό το 2013 θα υπάρχουν αντίστοιχες εκδηλώσεις με αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις στην πόλη των Σερρών.
Όπως επισήμαναν οι υπεύθυνοι των εκδηλώσεων κ. Βαφειάδης Βασίλης και κ. Πανοπούλου αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μωυσιάδης θα γίνει συντονισμένη προσπάθεια προκειμένου να γίνουν πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στην πόλη αλλά και στην περιφέρεια του νομού και να τις παρακολουθήσουν Σερραίοι κάθε ηλικίας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.serres.gr

You may also like...